Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #79: Mindst 2,8 % af coronavaccinerede får hjerteskader

Hver dag kommer der nye afsløringer om verdenshistoriens største sundhedsskandale.

Steigan stiller et vigtigt spørgsmål: Hvem har fået World Economic Forum til at tro, at de er verdensregering? Det er på tide, at verdens befolkninger tager magten og indfører reelle demokratier.

The Exposé bringer en række nye afsløringer. Ambulanceudrykninger til hjertetilfælde er steget betydeligt i Skotland. Fra midten af august 2020 til november 2022 har der været en stigning på ca. 30 % i det ugentlige antal udrykninger på grund af hjertestop i Skotland sammenlignet med tilsvarende sæson 2018-2019. Stigningen var særligt høj, over 60 %, mellem maj og september 2021. Der er noget evidens for, at forekomsten af alvorlige hjertetilfælde er steget markant kort efter coronavaccinationen er toppet i forskellige aldersgrupper, beretter det undersøgende, britiske medie.

En whistleblower-læge fra Storbritanniens National Health Service har afsløret, at hospitalerne ikke var overfyldte under covid-19-pandemien, selvom dette blev rapporteret af myndighederne og mainstream-medierne. Lægens udtalelser bliver underbygget af en rapport, der viser, at 34 % af sundhedspersonalet på britiske hospitaler og plejehjem blev tvunget til at afstå fra at genoplive covid-patienter med handicap eller indlæringsproblemer. Der er i følge The Exposé også et bjerg af beviser for, at den britiske regering godkendte massemord på de gamle og sårbare med Midazolam-indsprøjtninger, hvorefter de fortalte offentligheden, at de var døde af covid-19.

Den amerikanske kardiolog og advokat Thomas Levy vurderer, at mindst 7 millioner amerikanere nu har hjerteskader som følge af covid-vaccinerne. Det er baseret på studier, der tyder på, at mindst 2,8 % af de vaccinerede bliver ramt af hjerteskader. Dr. Levy vurderer, at det kan være over 100 millioner amerikanere, der nu har en eller anden grad af hjerteskade, som vel at mærke ikke er myocarditis, men kronisk hjerteskade.

Rapporter fra det elitære topmøde i Davos bekræfter, at covid-19 og klima er de to store narrativer, der skal drive deres dystre agenda igennem. Vi kan forvente, at der i fremtiden vil blive slået endnu hårdere ned på det, som eliten opfatter som “misinformation”, da det udgør en alvorlig trussel for deres skumle, lyssky planer.

Samtidig i Danmark bliver vi i hovedstrømspressen spist af med den store distraktion om Store Bededag, der dækker over det bedrag, som pengene skal bruges til, Ukraine-krigen, som eliten let kan lade udvikle til en reel krig i hele Europa, også Danmark. Jeg vurderer dog, at eliten først vil starte den store krig, hvis sandheden om corona og klima begynder at trænge igennem til almenbefolkningen. Krig er en slags sidste udvej eller Plan B, en triviel klassiker fristes man til at skrive, for den kriminelle elite, hvis de mislykkes med de to store bedrag om corona og klima, der gør brug af stille våben. Frygten for krig med larmende våben bør dog ikke afholde os fra at søge den farlige sandhed. Det understreger dog vigtigheden af at få gang i en massiv og global fredsbevægelse, der hverken holder med Ukraine eller Rusland, men udelukkende med FRED!

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 21.01.2023

Cover: Unsplash.com (Robina Weermeijer)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x