Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Afsløring af WHO’s dobbelte plan for at opnå verdensherredømme

Mange frihedskæmpere har hørt om WHO’s nye, vanvittige pandemitraktat. Meget få har derimod hørt om et andet juridisk dokument, der er endnu værre!

Burnfarm · Afsløring af WHO’s dobbelte plan for at opnå verdensherredømme

WHO’s nye pandemitraktat er ikke det eneste, der skal sættes en stopper for. Ændringerne til ‘2005 International Health Regulations’ er også dybt fascistiske. De to spiller sammen i indførelsen af det globalistiske, sundhedsfascistiske tyranni i biosikkerhedens hellige navn.

UsForThem har i denne måned udgivet et såkaldt ‘Briefing Paper’ om ‘The WHO Pandemic Treaty and IHR Amendments’. IHR står for ‘International Health Regulations’. Det kan læses i sin fulde længde her.

Jeg vil her betegne de to juridiske dokumenter fra WHO som henholdsvis Pandemitraktaten og IHR-ændringer.

Hvis IHR-ændringerne bliver vedtaget, så vil de fundamentalt ændre forholdet mellem nationale regeringer og WHO. I tilfælde af pandemier og andre nødsituationer af international betydning indenfor folkesundhed vil udemokratiske WHO have magten over demokratisk valgte regeringer.

Hidtil har WHO kun kunnet udstikke retningsliner og anbefalinger, som de nationale regeringer har kunnet vælge ikke at følge. De foreslåede IHR-ændringer omfatter, at WHO kan udstede juridisk bindende retningslinjer til individuelle nationalstater, regioner eller globalt.

Da IHR er et eksisterende juridisk instrument, så kræver ændringerne kun, at World Health Assembly (WHA), der er det beslutningstagende organ i WHO, har et simpelt flertal for ændringerne. Derefter har alle de nationer, der havde underskrevet den oprindelige IHR uden nødvendigvis at have underskrevet ændringerne 10 måneder til at melde sig ud af den globalistisk-fascistiske organisation, da de ellers vil blive opfattet som at have accepteret ændringerne.

Pandemitraktaten er derimod en ny juridisk aftale, og den kræver i følge WHA’s regler et flertal på 2/3.

De mest alvorlige forslag i relation til nationalstaternes suverænitet og individuelle menneskerettigheder findes i IHR-ændringerne. Pandemitraktaten er primært operationel i forhold til den konkrete realisering af IHR-ændringerne.

Næste møde i WHA er 21.-23. maj i år. Det er sandsynligt, at IHR-ændringerne vil blive forsøgt vedtaget der. I maj 2024 vil man så forsøge at få vedtaget Pandemitraktaten, hvorefter indførelsen af det globale, sundhedsfascistiske diktatur er komplet.

Deltagerne i WHA-møderne er delegationer fra alle medlemslande. Møderne afholdes årligt i Geneve i Schweiz. Agendaen udarbejdes af WHO’s Executive Board, hvor Søren Brostrøm repræsenterer Danmark. Det er en magtfuld position, som Brostrøm ikke er blevet demokratisk valgt til; han er simpelthen blevet udpeget af WHO. Brostrøms danske arbejdsgiver, Sundhedsstyrelsen, meddelte den 28. maj 2021, at Brostrøm indtrådte i WHO’s bestyrelse, og at han var blevet nomineret i oktober 2020. I nyheden fra Sundhedsstyrelsen kan vi også læse:

“Søren Brostrøm er netop afgået som formand for bestyrelsen for WHO’s Europaregion, og han er Executive President for WHO’s europæiske regionalkomité frem til dennes møde i København senere på året.”

Det er problematisk, at Danmark er repræsenteret ved en mand, der i hvert fald tidligere har identificeret sig som modstander af demokrati. Søren Brostrøm var således i starten af 1980’erne international sekretær i Danmarks Kommunistiske Ungdom. Hvis vi betragter WHO som en besættelsesmagt, så er det endnu mere problematisk, at direktøren for den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark samtidig indgår i besættelsesmagtens ledelse. Når det kan ske, så skyldes det bl.a., at de fleste danskere ikke har fantasi til at forestille sig, at et land kan blive besat via sundhed, da vi jo har lært i skolen, at sundhed altid er godt, og besættelse er noget, der foregår med marcherende soldater i gaderne.

Her er nogle relevante spørgsmål til Søren Brostrøm:

  • Er du stadigvæk kommunist, eller er du blevet tilhænger af demokrati?
  • Støtter du, at IHR-ændringerne skal på agendaen til afstemning ved WHA-mødet i maj i år?
  • Støtter du overdragelsen af Danmarks suverænitet til WHO?

Mere info: StopWHO.dk

Cover: Unsplash.com (Markus Winkler)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Saladin B
søndag, 26 marts 2023, 15:47 15:47

Jeg har taget konsekvensen og er immigreret til Grønland, som p.t ikke er med i WHO. Men jeg fornemmer at de nok på sigt bliver som de andre. Suk

Last edited 2 months ago by Saladin B
Saladin B
søndag, 26 marts 2023, 16:19 16:19

Det har du muligvis ret i, min “flugt” skyldes også andre ting.. så WHO var måske kun 15% af beslutningen. Krigen 30% og så resten personlige ting..

Saladin B
søndag, 26 marts 2023, 16:02 16:02

Det er også værd at bemærke at ham som er i toppen af WHO muligvis bevidst er skyld i over 1 mio døde i Afrika og har valgt ikke at påtale når medarbejderne i deres fritid voldtager lokalbefolkningens børn og unge Her er lidt om hans baggrund, altså ham som nu skal styre DK “American economist David Steinman accused WHO chief Tedros Adhanom Ghebreyesus, 55, of being a ‘crucial decision maker’ who directed Ethiopia’s security forces actions from 2013 to 2015. He accused Tedros of being one of three officials who were in charge of the security services over that… Read more »

Last edited 2 months ago by Saladin B
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x