Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Nyhedsbloggen

Video: Ytringsfrihed, Facebook og kommunikation

I dagens vandrevideo filosoferer jeg over ytringsfrihed i forhold til Facebook, basal kommunikationsteori og den igangværende frihedskamp. Cover: Unsplash.com (Nonsap Visuals) 0 0 votes Brugervurdering […]

Dette indhold er så godt, at du skal betale for adgang. Køb adgang i webshoppen:
Brændgaard Total per år, Brændgaard Total per måned, Total Abonnement: 3 mdr., Frihedspressen per år or Frihedspressen per måned

I dagens vandrevideo filosoferer jeg over ytringsfrihed i forhold til Facebook, basal kommunikationsteori og den igangværende frihedskamp. Cover: Unsplash.com (Nonsap Visuals) 0 0 votes Brugervurdering […]
Dette indhold er så godt, at du skal betale for adgang. Køb adgang i webshoppen: Brændgaard Total per år, Brændgaard Total per måned, Total Abonnement: 3 mdr., Frihedspressen per år or Frihedspressen per måned
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x