Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Intelligente og sunde mennesker lader sig oftere vaccinere mod corona [B.A. #223]

Ny forskning viser, at intelligens er den faktor, der siger mest om sandsynligheden for at lade sig coronavaccinere. Nyt om mRNA-vaccinerne, marburgvirus og bivirkninger.

I september-udgaven af det videnskabelige tidsskrift Vaccine er publiceret et studie af Meital Zur og kolleger, der har undersøgt vaccine-adhærens (dvs. efterlevelse) i forhold til kognitive (dvs. psykologiske) profiler. Undersøgelsen blev udført blandt 185.061 israelske militærpersoner gennem 13 måneder med opfordringer til at lade sig vaccine mod covid-19. 64 % af deltagerne var mænd med en median alder på 21 år. Undersøgelsen viste, at højere intelligens var den faktor, der var tættest forbundet med at tage vaccinen. Undersøgelsen viste også, at høj grad af medicinsk sundhed og fitness var forbundet med højere sandsynlighed for at tage vaccinen.

Rebekah Barnett har til Subtack-mediet Dystopian Down Under beskrevet, hvordan lægemiddelstyrelsen i Australien har indrømmet, at de ikke kender omfanget af skaderne af coronavaccinerne.

Annonce:
Deltag i privatcafé med foredrag om Vejen til Lyset 4/11 Mere info

Ph.d. Klaus Steger har i en artikel i The Epoch Times udredt, at de coronavacciner vi kender som mRNA-vacciner slet ikke er baseret på mRNA, men derimod modRNA. mRNA står for messenger RNA. modRNA står for modificeret RNA. mRNA findes i naturen, mens modRNA er fremstillet i et laboratorie. Artiklen går i dybden med de store forskelle på coronavirus og modRNA-coronavaccinen, der betyder, at der er meget dårligere immunitet og sikkerhed efter indsprøjtning med vaccinen end efter immunforsvarets dynamiske reaktion på det muterende virus.

Marburg-øvelse i New York

En hospitalskæde i New York City udsendte den 3. august en pressemeddelelse om, at de leder en øvelse, der simulerer udbrud af marburgvirus i den amerikanske storby. Flere myndigheder indgår i øvelsen.

Udmeldingen er bekymrende, da den type øvelser ofte går forud for statsorkestrerede terrorbegivenheder mod befolkningen. Der var således også en stor øvelse forud for lanceringen af coronapandemien.

Det er yderligere bekymrende, da symptomerne på marburgvirus og giftgassen sarin i følge en iagttager ligner hinanden til forveksling. Det betyder, at det teoretisk set er muligt at give indtryk af en farlig marburgviruspandemi ved at slippe saringas ud via ventilationsanlæg i f.eks. New York og derfra videre til andre storbyer i hele verden. Det er uklart, om der også har været gift involveret i coronaviruspandemien, men med marburgvirus synes det mere oplagt, da der findes et giftstof, der kan efterligne symptomerne på smitte, og som rent faktisk er ekstremt dødeligt eller i lavere doser “kun” alvorligt sygdomsfremkaldende. Modgift til sarin kan samtidig skabe illusionen om effektiv behandling og vaccine, teoretisk set.

Den amerikanske sundhedsstyrelsen CDC har nu meldt ud, at de eksisterende coronavacciner også virker mod de nye virusvarianter. Det kan bruges til at understøtte propaganda for ny vaccination i denne sæson og ikke nødvendigvis nedlukning, mundbind og andre fysiske restriktioner.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 10. september 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Gertrūda Valasevičiūtė)

0 0 votes
Brugervurdering
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x