Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen

‘Jitsuvax’-EU-projekt udvikler psykologisk manipulation mod vaccineskepsis [B.A. #224]

Det tunge psykologiske skyts bliver nu taget i brug mod vaccineskepsis. Styrk dine politiske muskler ved at studere magtens filosoffer.

Steigan har udgivet en artikel om Bill & Melinda Gates Foundations øvelse Catastrophic Contagion eller “katastrofal smitte”, der blev afholdt den 22. oktober 2022. Steigan har udgivet arrangørernes egen tekst om, hvad de mener, man kan lære af øvelsen. Det er dybest set en øvelse i en ny omgang covid-19, denne gang blot endnu mere hardcore fascistisk. Der er ingen tvivl om, at opfattelsen af en farlig pandemi er den perfekte baggrund for at indføre global fascisme. En pandemi giver alle de undskyldninger, som de politiske ledere har brug for. Fascisme er sundt. Meget fascisme er meget sundt, åbenbart.

Et andet norsk medie, Derimot, har skrevet om et nyt EU-projekt ved navn ‘Jitsuvax‘, der har fået 3,1 mio. euro til over en periode på fire år til at udvikle psykologiske metoder til at bekæmpe vaccineskepsis. Der er således tale om videnskabsmænd indenfor psykologi, der lader sig betale af staten for at udvikle metoder til at manipulere befolkningen til at tage en forebyggende medicin, som de ikke ønsker at tage. ‘Jitsuvax’-projektet er allerede mindst to år inde i den planlagte fire årige forsknings- og udviklingsperiode. Psykologiske forskere fra fem forskellige lande medvirker. Et af forslagene er tilsyneladende at indføre obligatorisk mRNA-vaccination for at berolige befolkningen og reducere polariseringen i samfundet. Ja, det lyder vanvittigt. Velkommen til den nye normal.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

Steigan har også bragt en artikel af Chris Hedges om magtens pædagogik. Artiklen gennemgår de “døde, hvide, mandlige filosoffer”, som den herskende klasse forsøger at forhindre os i at studere, da vi dermed kan opdage, hvordan magten reelt fungerer. Hedges fremhæver politiske filosoffer som Platon, Aristoteles, Thomas Hobbes, Niccolò Machiavelli, Friedrich Nietzsche, Karl Marx og John Locke. Han nævner også Friedrich Hegel, Arthur Schopenhauer, Søren Kierkegaard og Immanuel Kant. Risikoen for magthaverne er, at de fattige, undertrykte og udstødte bliver så uddannede, at de forstår sproget og begreberne og får de intellektuelle værktøjer, der gør det muligt at slå igen.

ChaosNavigator har anbefalet “verdens bedste blogger” M.K. Styllinskis artikler om 9/11 som et okkult ritual. Styllinski argumenterer for, at terrorangrebet på USA den 11. september 2001 kan have været et okkult zionistisk ritual. “Okkult” betyder ‘hemmelig’ og henviser her til en form for sort magi, som i det mindste bagmændene selv tror på effekten af. Argumenterne handler om tal og symboler med særligt fokus på tvillingetårnenes okkulte symbolværdi. Styllinski mener ikke, at 9/11 kun var et okkult ritual, men at operationen også var det i kombination med mere konventionel psykologisk krig, bedrag og propaganda.

Steigan har også skrevet, at G20-landene nu har åbnet for digital centralbankvaluta og digital ID. Ja, agendaen rulles ud skridt for skridt, som om der slet ikke var nogen modstand.

Læge Clayton J. Baker har i Brownstone afsløret den beskidte sandhed om, hvordan mundbind i virkeligheden virker. Mundbind virker ikke ved at kontrollere virus, men ved at kontrollere mennesker. Mundbind fremmer frygt, blind lydighed overfor statens myndigheder, ligesom mundbindskrav udstiller og afslører skeptikere og dissidenter. Jeg er enig.

Den norske udgave af TjekDet.dk hedder Faktisk.no. Steigan har nu afsløret, at der er en svingdør af medarbejdere mellem mediepolitiet i Faktisk og det mere konventionelle norske militær. Det tyder på, at både Faktisk og TjekDet er en del af militærets psykologiske krigsførelse mod egen befolkning.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 11.-12. september 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Rishabh Dharmani)

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x