Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Direktøren for den amerikanske sundhedsstyrelse tvunget til at lyve om coronavaccinerne [B.A. #227]

Regeringen tvang Robert Redfield til at lyve coronavaccinerne effektive og sikre. Jysk fitnesskæde vil have erstatning fra folketingsmedlemmerne for coronanedlukning. Nyt om coronadøden i Bergamo.

Robert Redfield var direktør for den amerikanske sundhedsstyrelse CDC, da coronapandemien startede. I følge mediet ZeroHedge har han nu afsløret, at den amerikanske regering tvang ham til at lyve om coronavaccinerne. Hans holdning var, at befolkningen burde informeres om sandheden om vaccinerne, men regeringen tvang ham til at lyve vaccinerne mere effektive og sikre, end der var evidens for at udtale.

Kaare Solhøj Dahle er direktør i den danske fitnesskæde Local Fitness i Jylland. I ledelsesberetningen i virksomhedens seneste regnskab har han noteret, at han kræver erstatning af de 179 folketingsmedlemmer, der sad i perioden 2019-2022, for de tab, virksomheden har lidt i perioden på grund af coronanedlukninger. Det er Ekstra Bladet, der har skrevet om sagen. Beløbet er endnu ikke gjort op.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

I Brændgaard Avisen nr. 118 skrev jeg om bedraget i Italien, der fik hele den vestlige verden inkl. danske myndigheder til at tro, at det nye coronavirus var en reel pandemi, der krævede fascisme og farlige vacciner. Nu har Berlingske skrevet om ny forskning, der tyder, at befolkningen i den del af Italien (Bergamo) har en særlig genetik, der gør, at covid-19 var særligt dødbringende for dem. Det er ikke sikkert, at det kun er en orkestreret søforklaring, efterhånden som sandheden om Italien bliver trevlet op af frie efterforskere. Anden forskning tyder nemlig også på en form for biokemisk racisme i spikeproteinets skadevirkning.

Steigan har bragt en artikel med overskriften “Stol på videnskaben!”, der stiller det relevante spørgsmål, om sandheden kan ejes. Det virker ganske rigtigt som om, at videnskaben bag de store magtbærende fortællinger i verdenssamfundet har nået et niveau af økonomisk styring fra politiske særinteresser, der gør det umuligt at stole på videnskaben. Det er dog efter min vurdering ikke længere videnskab, men derimod PR (Public Relations) når store pengetanke på den måde køber videnskabsfolk til at producere grundlag for magtfulde narrativer. Det er videnskab misbrugt som våben i psykologisk informationskrig mod befolkningen. Det er PR-strategi for politiske aktører med ekstremt mange penge!

Flere medier, bl.a. ZeroHedge, melder om, at det amerikanske militær har svært ved at rekruttere nok soldater og personale. En af årsagerne er angiveligt, at et stigende antal unge amerikanske mænd er begyndt at tvivle på, om det amerikanske militær bliver brugt til at beskytte hjemlandet eller til helt andre formål, som de vågne, unge mænd ikke vil være med til. Det giver lys og håb i mørket.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 16. september 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Brian Wertheim)

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x