Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Gratis profil Indlæg/Post Nyhedsbloggen

Video: To reportager fra Folketingets åbning i dag

Konrad Konspiration og jeg reporterer her fra Christiansborg Slotsplads i formiddags. Den alvorlig reportage: Den komiske reportage (Konrad Konspiration): Coverfoto: Folketingsmedlemmerne kommer ud af kirken […]

For at få adgang til dette indhold skal du oprette en gratis pB-profil og være logget ind. Mere info

Konrad Konspiration og jeg reporterer her fra Christiansborg Slotsplads i formiddags. Den alvorlig reportage: Den komiske reportage (Konrad Konspiration): Coverfoto: Folketingsmedlemmerne kommer ud af kirken […]
For at få adgang til dette indhold skal du oprette en gratis pB-profil og være logget ind. Mere info
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x