Kategorier
Forside Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Elefanten på fodboldbanen

Mediet Bold.dk bragte i går en artikel med overskriften: ‘Nyt hjertestop i Parken: Det er bekymrende’. Det mest interessante er det, artiklen ikke kommer ind på, nemlig årsagen.

Annonce:

I Bold-artiklen fortæller FCK-direktør Jacob Lauesen, at man i Superligaen lige nu drøfter, om der skal indføres faste stadionlæger.

Baggrunden er, at der i onsdags under Champions League-kampen mellem FC København og Manchester United faldt en tilskuer om, og der måtte udføres førstehjælp, mens spillet var afbrudt.

Direktøren udtaler:

“Jeg kender ikke statistikken for, hvor tit det her sker, men siden Christian Eriksens frygtelige uheld under EM er vi jo i en situation, hvor det er tredje gang, at der bliver ydet livreddende førstehjælp under en kamp. Jeg er med på, at vi er et sted, der har en million gæster om året, men vi synes også, at frekvensen er meget, meget høj. “

Artiklen undgår behændigt elefanten i stuen. Eller rettere: Elefanten på fodboldbanen. Hvad er årsagen til, at frekvensen af behov for livreddende førstehjælp under fodboldkampe i løbet af de senere år er blevet meget, meget høj? Den mest sandsynlige årsag er hjerteproblemer (især hjertebetændelse, myocarditis) som følge af coronavaccinerne. Det er en veldokumenteret bivirkning med en skræmmende høj forekomst. Den kan netop føre til kollaps under fysisk anstrengelse, som er set meget ofte både på og udenfor banen, siden vaccinerne blev udrullet.

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x