Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Israel/Hamas, WHO og Frihedslisten [B.A. #287]

Nye beviser for, at Hamas er skabt af Israel. Nye problemer ved WHO. Frihedslisten lukker.

Annonce:

I følge en ny artikel udgivet af Swiss Policy Research har embedsmænd fra både Israel, USA og Palæstina gentagne gange siden Hamas blev grundlagt i 1987 anerkendt, at Israel hjalp med at grundlægge og finansiere den islamistiske gruppe. Budskabet fra embedsmændene har været, at Israel ikke blot tillod Hamas at vokse, men at israelske efterretningstjenester aktivt hjalp til med at skabe og finansiere Hamas-gruppen.

Hamas hjælper Israel

Israels overordnede formål med Hamas har været at forhindre dannelsen af en palæstinensisk stat, dvs. forhindre to-stats-løsningen på Israel/Palæstina-konflikten. Fra et israelsk synspunkt vil to-stats-løsningen reducere Israels territorie til det internationalt anerkendte fra før 1967, forhindre yderligere territorieudvidelser samt forhindre anerkendelsen af Jerusalem som Israels hovedstad.

Hamas har gennem årene tjent flere israelske formål: underminere Yasser Arafats sekulære PLO, forhindre implementeringen af 1993 Oslo-aftalerne mellem PLO og Israel, underminere den palæstinensiske nationale autoritet, isolere Gaza fra Vestbredden, hindre vestlig støtte til den palæstinensiske sag samt retfærdiggøre israelske (mod-)angreb på palæstinensisk territorie. Som dokumentation citerer Swiss Policy Research-artiklen en række udtalelser fra israelske, amerikanske og palæstinensiske embedsfolk.

Hamas er således et skoleeksempel på fænomenet ‘kontrolleret opposition’ anvendt i politik og krigsførelse.

Vigtig information om WHO

En ny artikel i Steigan af Eirik Værnæs fremhæver en række vigtige informationer om de igangværende WHO-forhandlinger. Det overordnede spørgsmål er: Hvor meget myndighed vil vi give til WHO?

Det er i den forbindelse vigtigt at vide, at WHO sponsoreres af private selskaber med interesser i lægemiddelindustrien. Det er også værd at vide, at WHO arbejder på at videreudvikle coronacertifikatet og mener, at det bliver et vigtigt værktøj i fremtiden. Det er også værd at huske, at WHO allerede har rådgivet under én pandemi, og at medlemslandene har fulgt deres råd, nærmest som de har fulgt en kommando, beskriver artiklen ganske korrekt.

Frihedslisten lukker

Formand for Frihedslisten Flemming Blicher har på Facebook meddelt, at Frihedslisten lukker. I følge Frihedslistens nyhedsbrev blev beslutningen truffet på et møde i hovedbestyrelsen den 13. november. Det fremgår også af nyhedsbrevet, at Frihedslisten i lighed med andre mindre partier fik frataget den ved regional- og kommunalrådsvalget opnåede partistøtte, da Folketinget tidligere i år vedtog en lov som fratog små partier deres partistøtte.

Flemming Blicher udtaler til Frihedspressen her til morgen:

“Nøj, hvor er det dejligt. Jeg gider ikke mere. Jeg er så træt af at være alle folks slave i det her. Ingen hjælper, når der skal laves noget. Folk skal have tørret næse, skiftet bleer, trøstes, og så lader de deres vrede gå ud over mig.”

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 15. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Hush Naidoo Jade Photography)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x