Kategorier
Forside Frihedspressen Indlæg Ny-gratis Nyhedsbloggen Public

Afsløringer af Terroristen Tedros, Sextrem Moderat og kollapsende piloter [B.A. #290]

28-årigt medlem af Folketinget ekskluderet for seksuelt forhold til pige i 8. klasse. Flyindustrien står på kanten af katastrofe. Tedros fra WHO har fortid som statsterrorist i Etiopiens regering.

Annonce:

Regeringsgrundlaget smuldrer, efter Mike Villa Fonseca fra Moderaterne er blevet ekskluderet af partiformand Lars Løkke Rasmussen. Årsagen til eksklusionen er, at Mike Fonseca, der selv er 28 år, har et seksuelt forhold med en mindreårig pige, der går i 8. klasse. Fonseca har taget sygeorlov fra folketingsarbejdet, fortæller DR.

Steigan har bragt en nyhed om flykaptajn Shane Murdock, der har udtalt, at “flyindustrien står på kanten af en katastrofe“. Han henviser til de mange sager med piloter, der pludseligt er kollapset og døde. Kaptajnen vurderer, at årsagen er, at de veltrænede piloter lider af alvorlige bivirkninger af covid-19-vaccinationerne i form af hjertebetændelse (myocarditis), hjernetåge, søvnløshed, blodpropper og anafylaksi.

Chefen for WHO: Terrorist og menneskerettighedskrænker

The Exposé skriver, at Terroristen Tedros fra WHO nu opfordrer medlemslande til at iværksætte propagandakampagner for at påtvinge borgerne WHO’s pandemitraktat.

Tedros er ud over at være generaldirektør for WHO også etiopisk terrorist og menneskerettighedskrænker i følge The Exposé.

Tedros var således med i Etiopiens regering som ledende minister (sundheds- og udenrigsminister) mellem 2005 og 2016. I følge rapporter fra Human Rights Watch og Amnesty begik den etiopiske regering i netop den periode en lang række alvorlige forbrydelser mod sin egen befolkning. Det kan betegnes som statsterror, altså når en regering udøver terror mod sin egen befolkning.

Forbrydelserne blev udført af det regeringskontrollerede politi, hæren, sikkerhedsstyrker og civile myndighedspersoner. Forbrydelserne omfatter bl.a. anholdelser af 67 regeringskritiske journalister og politikere, chikane og retssager mod uafhængige medier og deres redaktører, tortur og fængsling (også af skolebørn) udført af myndighedspersoner, drab og voldtægter, nedbrænding af landsbyer, chikane af kvinder og børn, offentlige henrettelser, lemlæstelse af kvinders kønsorganer, anholdelser uden retssager, lukning af kritiske medier og drab på fredelige demonstranter.

Tedros blev udnævnt til generaldirektør for WHO i stedet for at blive retsforfulgt ved den internationale domstol for medvirken i statsterror. Han påstår selv, at han intet kendte til, hvad der foregik i landet. Det er muligt, at han nu er truet af de dybe magthavere, som kan have konkret inkriminerende beviser mod ham, til at være deres lydige hånddukke via deres kup af WHO primært via finansiering og kup af den globale sundhedsagenda, som nu bliver forsøgt misbrugt til at overtage magten over medlemslandene via groft misbrug af sundhed og sikkerhed, som reelt er dække over totalitarisme og fascisme med centralisering af magten hos en udemokratisk enhed, som reelt kan operere som en verdensregering drevet af frygt for virus, smitte og sygdom.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 18. november 2023.

Coverfoto: Den etiopiske flag med det nationale emblem, et gyldent pentagram. Unsplash.com (engin akyurt).

Annonce:
5 1 vote
Brugervurdering
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x