Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

‘Transhausen by Proxy’, klimakollaps og israelsk terror [B.A. #291]

Psykiatere identificerer ny grund til, at kendte mennesker får transbørn. Mystiske dødsfald undskyldes med klimaforandringer. Israel har skabt den moderne opfattelse af terrorisme.

Annonce:

‘Transhausen by Proxy’ beskriver narcissistiske forældre, der kan finde på at presse deres børn til at blive transkønnede, da de nyder opmærksomheden ved at have et ‘transbarn’. Det er beskeden til The Epoch Times fra psykiatere, der har bidraget til en ny rapport. Artiklen nævner kendte mennesker, der er stået frem med deres transbørn, herunder Cher, Sade, Jennifer Lopez og Charlize Theron. Jeg kan fra Danmark tilføje Helle Thorning-Schmidt til den liste, hvor det udefra set virker som om, at det også i global-politiske kredse giver bonuspoint at have et transbarn. Stakkels børn, tænker jeg bare, så længe det er lovligt at tænke det.

Klimakollaps, ikke vaccinen, aldrig vaccinen!

Mystiske kollaps og dødsfald hos unge, raske mennesker til koncerter, i realityprogrammer, under sport, etc. fortsætter med at få omtale, uden at hovedstrømspressen undrer sig over dette nye fænomen i den nye post-mRNA-vaccinations-normal. De gange, hvor pressen og deres godkendte eksperter prøver at komme med en tåget forklaring, så er det altid noget med ‘hedebølge’ og ‘klimaforandringer’. Dårlig undskyldning, tænker jeg bare, så længe det er lovligt at tænke det.

Israels terror

MPN har udgivet flere dybdeborende artikler, der afslører Israels løgne og bedrag, og hvordan Israel har mistet al troværdighed. MPN afslører bl.a., hvordan Israel hjalp til med at forme den moderne opfattelse af ‘terrorisme’. Det er således ‘terrorisme’, der er undskyldningen for det folkemord, som Israel med støtte fra Vesten (især USA) nu gennemfører i Gaza. Endnu en dårlig undskyldning, tænker jeg bare, selvom Israel jo nok vil mene, at jeg er antisemit for at afsløre deres bedrag, terror, krigsforbrydelser, dybe agenda og vanvittige teksterne i deres hellige skrifter.

Formålet med Israels terrorisme-propaganda har bl.a. været at fremme en opfattelse af, at palæstinensiske frihedskæmpere er ‘terrorister’ drevet af en destruktiv ideologi og ikke det faktum, at Israel undertrykker Palæstina på grusom vis. Den propaganda tog for alvor fart i 1972, beskriver MPN-artiklen, hvor 11 israelske atleter blev kidnappet af militante palæstinensere under OL i München, og hvor alle gidslerne blev myrdet. Tragiske episoder som den blev brugt til at udvikle begrebet ‘terrorisme’, som noget vi også i Vesten skal være bange for, mens fokus blev flyttet væk fra motiverne bag terrorangrebene samt de underliggende uretfærdigheder, som Israel er ansvarlig for. Samtidig blev Vestens frygt for ‘kommunister’ via CIA transformeret til at være frygt for ‘terrorisme’, hvorefter Israels og Vestens fjender blev de samme.

Nogle af de påståede terrorangreb har formentlig været udført af palæstinensiske grupper, mens andre formentlig har været udført af Israel selv, herunder det seneste 7. oktober-angreb via Israel-kontrollerede Hamas. I begge tilfælde har Israel været dygtige til at spinne hændelserne til deres fordel, idet hvert terrorangreb mod Israel har øget Israels ‘moralske kapital’ og fungeret som argument for fortsat undertrykkelse, apartheid og drab på palæstinensere, mens danskerne hygger sig foran fjernsynet og kagebordet og føler, at de onde muslimer får hvad de har fortjent af de gode jøder.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 19. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Kadir Celep)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x