De tre farligste religiøse kultbevægelser: salafisme, zionisme og kristen evangelisme

Det er min opfattelse, at de tre farligste religiøse kultbevægelser i verden nu er salafisme, zionisme og den amerikanske udgave af kristen evangelisme. Forandring kræver oprør indefra.

Salafisme er en muslimsk kult, der kan anspore mennesker til at begå terrorangreb. Salafisme er den dominerende religion i Saudi Arabien, så der er mange oliepenge til at støtte salafistiske terrorbevægelser såsom Islamisk Stat (ISIS) rundt omkring i verden.

Zionisme er en religiøs kult, der har vendt jødedommen på hovedet, og som tror, at Messias kommer, når alle verdens jøder er flyttet til staten Israel. Zionisme er den kult, der driver den fortsatte, militante og ulovlige udvidelse af Israel. Israel blev skabt af en stenrig bankfamilie, så der har altid været mange penge i ryggen på den stat.

Kristen evangelisme i den amerikanske udgave med TV-prædikanter er en kristen-zionistisk kult, der mener, at det er kristnes opgave at hjælpe jøderne til at flytte til Israel, så Guds rige kan blive etableret på Jorden. Alene det gigantiske medlemstal sikrer mange dollars og dermed magt til den kristne kult.

Falsk islam, jødedom og kristendom

Kristen evangelisme har lige så lidt med ægte kristendom at gøre, som zionisme har med ægte jødedom at gøre. Salafisme har lige så lidt med ægte islam at gøre, som de to andre har med ægte kristendom og ægte jødedom at gøre. Det er misbrug af religioner til etablering af kultbevægelser for at motivere mennesker til at gøre umenneskelige ting. Hvorvidt disse kultbevægelsers ledere selv tror på, hvad de prædiker, eller det er bevidst manipulation for at opnå andre formål, må stå hen i det uvisse.

Den bedste modstand må være, at muslimer protesterer mod salafister, jøder protesterer mod zionister og kristne protesterer mod de tossede TV-prædikanter. Forandring må komme indefra, selvom ‘indefra’ faktisk er ‘udefra’, hvilket de ægte muslimer, jøder og kristne ved. Alle tre grupper må slippe frygten for at blive identificeret med de relaterede kultbevægelser og være meget mere aktive med oplysning og åben debat.

Det er udmærket at bede til Gud, men hvis du lytter godt efter, vil du høre, at Gud også vil have, at du gør noget aktivt i verden for at bekæmpe uretfærdighed og misbrug af Guds navn.

Skriv et svar