Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Arbejder Ditte Okman, Steen Svanholm og Claus Larsen for Israel?

Det må de for min skyld gerne, men spørgsmålet er, om deres eventuelle samarbejde med Israel er lovligt i forhold til Påvirkningsloven.

Ditte Okman: Er hun stadigvæk agent for Israel?

Radiovært Ditte Okman sagde i 2014 følgende til Journalisten.dk:

»Jeg turde ikke søge ind på Journalisthøjskolen, fordi jeg var bange for at få nej. I stedet læste jeg semitisk filologi i seks år. Flyttede til Israel, lærte hebraisk. Jeg arbejdede for den israelske sikkerhedstjeneste i en periode. Jeg skulle blandt andet tale med passagerer og sørge for, at ingen tog bomber med om bord. Hvis der var mistanke, var det også mig, der skulle tjekke bagagen: Var bomben i legetøjet, i en laptop, i kufferthjulene? De sendte mig rundt i hele verden – så var jeg en weekend i London, en uge i Prag, en måned i Tyrkiet.«

Spørgsmålet er, om hun stadigvæk arbejder for den israelske sikkerheds-/efterretningstjeneste, og om det evt. samarbejde er en overskridelse af Påvirkningsloven. Er hendes angreb på mig i forbindelse med min mærkelige voldtægtssag sket på opfordring fra Israel?

Ditte Okmans elendige sladderprogram er flyttet til B.T., der skriver om deres seneste udsendelse: “I ‘Det, vi taler om’ indtog panelgæst og B.T.s chefredaktør Jonas Kuld Rathje rollen som politi og fik stillet de anbefalede spørgsmål til Ditte Okman.

Jeg synes, at vi skal lade politiet gøre politiarbejde og chefredaktører gøre chefredaktørarbejde.

Hvis B.T. havde ønsket en reel debat om sagen, så ville de have inviteret mig i studiet til en direkte debat med Okman – i stedet for det tossede show.

Herbert Pundik: Politiken som israelsk propagandamedie?

Det er i øvrigt ikke noget nyt, at ansatte og ledere i dansk presse arbejder for den israelske efterretningstjeneste. Politikens tidligere og nu afdøde chefredaktør Herbert Pundik var ligefrem stolt af, at han var agent for Mossad. Vildt at tænke på, hvad danske avislæsere har været udsat for af israelsk propaganda gennem alle de år med Pundik i centrale stillinger i den danske presse:

– 1955-1965: Information (udenrigskorrespondent)
– 1956-1965: DR (korrespondent)
– 1965-1969: Politiken (rejsende reporter)
– 1970-1993: Politiken (chefredaktør)
– 1993-?: Politiken (seniorudenrigskorrespondent og kommentator)
– 2002-?: Politiken (bestyrelsesmedlem)

911facts.dk: PR-projekt for Israel?

Den 31. juli 2011 fortalte Politiken, at Steen Svanholm og Claus Larsen har lanceret hjemmesiden 911facts.dk.

Den 3. december 2010 fortalte Fyens Stiftstidende via Ritzau, at Israel vil lave en stor propaganda-kampagne i Danmark med start i 2011, og at de var på udkig efter danske agenter i civilsamfundet til at udføre opgaverne.

Blev Steen Svanholm og Claus Larsen hyret af den israelske efterretningstjeneste via Israels ambassade i København til at udføre, hvad der i dag er ulovlig påvirkningsvirksomhed? Arbejder de i givet fald stadigvæk for Israel? Hvor mange penge har de modtaget fra Israel siden 2010?

Hvem var den suspekte mand, jeg så i samtale med Claus Larsen foran Københavns Byret, da jeg skulle i retten på den absurde og falske anklage om voldtægt af en 29-årig kvinde med et jødisk navn? Er det (‘honey traps’) metoder, som Israels efterretningstjeneste er berygtet for at gøre brug af i andre sammenhænge?

Den aktuelle Epstein-sag er formentlig et klokkeklart eksempel på Mossads systematiske brug af sex til at lokke liderlige mænd til at gøre ting, der siden kan bruges imod dem til afpresning eller miskreditering. Læs artiklerne af Whitney Webb på MintPress News for mere information om den sag.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading