Coronacafé

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 08/08/2022
18:30 - 23:00

Lokation
P. Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Kategori Ingen Kategori


Per Brændgaard inviterer til Coronacafé. Alle er velkommen.

Program:

  • 18:30-19:00: Dørene åbner med rolig ankomst. I køkkenet er der varmt vand på kanderne og et bredt sortiment af te til høflig selvbetjening.
  • 19:00-19:30: Per guider fælles, siddende mindfulness-meditation med fokus på Corona.
  • 19:30-20:00: Mulighed for senere ankomst. Caféhygge.
  • 20:00-21:00: Per holder foredrag med sidste nyt om Corona og relaterede emner. Mulighed for debat og spørgsmål undervejs og bagefter.
  • 21:00-23:00: Caféhygge med fri udveksling og evt. kram.
  • 23:00: Arrangementet slutter.

Coronacafé er et politisk, spirituelt, meningsdannende, privat cafémøde. Per Brændgaard tilbyder coronacoaching, hvor deltagerne kan stille spørgsmål om alt om Corona og relaterede emner og begivenheder. Per har en evidensbaseret, sundhedsliberal og lystro tilgang til emnet. Han har fulgt Coronaen helt fra starten – både politisk og sundhedsfagligt. Han er opdateret med den nyeste viden, og han har foretaget flere sandhedssøgende, dybdegående analyser, der forholder sig kritisk til både mainstream og konspirationsteorier.

Formålet med coronacoaching er at bruge Coronaen som anledning til udvikling af kritisk tænkning, sundhed, frihed, mod og indsigt. Formålet med Coronacafé er også at udvikle fællesskab med andre på samme rejse.

Du bestemmer selv, om du vil deltage i hele arrangementet eller kun en del.

Alle er velkommen – både uvaccinerede og vaccinerede – på alle stadier af viden og vækkelse.


Arrangementet foregår privat hos Per Brændgaard, dvs. med fysisk fremmøde. Adresse: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Pris: Frivillig donation af valgfrit beløb. Kontant eller MobilePay til 335544.

Tilmelding: Hvis du er oprettet som bruger og logget ind, så kan du bruge tilmeldingsformularen her på siden. Hvis du senere vil annullere din tilmelding til dette event, så kan du også gøre det fra denne side. Alternativt kan du tilmelde dig ved simpelthen at sende en e-mail til mail@perbraendgaard.dk. Skriv hvilket event du vil tilmelde dig (dato og kl.), og hvor mange du vil tilmelde. 

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Skriv et svar