Meditation: tæl til 10

Meditation: Tæl til 10

Tæl til 10 er et godt råd. Jeg bruger selv metoden under meditation, hvis jeg har svært ved at koncentrere mig.

Tæl til 10 under meditation

Øvelsen er simpel. Sådan gør du: Tæl de næste 10 åndedrag. Med dine indre stemme tæller du “1”, når du påbegynder din næste indånding, “2” når du påbegynder udånding, “3” på den følgende indånding, “4” på udånding osv. op til 10. Fokuser samtidig al din opmærksomhed på fornemmelsen af din mave, der hæver sig, når du ånder ind og sænker sig, når du ånder ud. Luk alt andet ude i 10 åndedrag. Derefter kan du vende tilbage til, hvad der nu end er i dit sind med forstærket mindfulness. Du kan også bruge øvelsen i hverdagen til at være mere mindful og mindre på autopilot.

Meditation: tæl til 10

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of