Du er ikke hvad du spiser

Du er IKKE, hvad du spiser!

Mad og identitet: De siger, at du er, hvad du spiser, men det er du ikke. Du er meget, meget, meget mere og andet end det! Så lad være med at identificere dig med din mad. Det er jo bare mad. Spis mad for næring, nydelse og etik.

Husk især det med næring. Det er helt tosset, så overset næring er blevet i debatten om sund kost. Vi bliver forledt til at tro, at sund kost kun handler om at undgå bestemte ting. Det gør det altså ikke: Sund kost handler først og fremmest om dække organismens behov for næringsstoffer for optimal sundhed, trivsel og sygdomsforebyggelse.

Hvis din identitet er svag, så byg den op på andre måder end ved at spise mærkelig mad. For eksempel med noget så upopulært som originale tanker og holdninger. Måske kan du ligefrem ende med at gøre en reel forskel for andre mennesker i stedet for spilde dit liv på mad.

LÆR MERE:

Læs mere om den nye uddannelse til Holistisk Kost- og Slankecoach.

Kom til gratis informationsmøde i aften.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om