Smædekampagner mod kritikere af Israel

12. februar kl. 7:22: I går så jeg den nye Al Jazeera-dokumentar The Lobby – USA om den israelske lobby. Al Jazeera har haft en ung britisk mand undercover med skjult kamera og afslører de strategier og metoder (herunder personlige smædekampagner), som den pro-israelske lobby anvender for at lukke munden på kritikere af apartheid-staten Israel. Se den og lad mig høre, hvad du synes.

2 tanker om “Smædekampagner mod kritikere af Israel”

  1. Hej Per
    Kender du Yoav Shamir? Hvis ikke, kan jeg fortælle dig, at han er israelsk filminstruktør af den kritiske slags. Han har lavet nogle virkelig gode film, bl.a. “Flipping out” , der handler om hvad det gør ved unge mennesker, at de skal hhv. to og tre år i IDF, hvor de tvinges til at gøre ting, der dybest set strider imod deres samvittighed. Han har endvidere lavet to andre, den ene (“Checkpoint”) om hvor besværligt det er at være palæstinenser i Israel, og den anden (“Defamation”) om den jødiske offermentalitet. Jeg har set dem på nettet, men jeg husker ikke hvor – Google er din ven 😉
    De er værd at se – selvom man næsten spytter tandstumper ud af ren forargelse over det vanvid, Verden er tilskuer til !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.