Jeg blev overfaldet i formiddags

Jeg er her til formiddag blevet overfaldet i mit lokale træningscenter SATS Parken på Østerbro i København af en dansk mand.

En fremmed mand kom pludselig hen til mig og begyndte at råbe alt muligt med ‘voldtægtsmand’ i ansigtet på mig. Han havde åbenbart genkendt mig fra B.T. Han tog fat i mig og ville have mig med udenfor for at give mig tæsk. Han mente ikke, at jeg skulle træne der og true hans kæreste. Jeg har ingen anelse om, hvem manden er og slet ikke, hvem hans kæreste er.

Manden var dansk, på min højde, karseklippet, ca. 45 år og muskuløs af bygning. Flere medlemmer var vidner til episoden, og den sidste del blev bevidnet af centerlederen.

For at undså tæsk ringer jeg 112 på min mobiltelefon. Mens jeg taler med alarmcentralen, råber han videre og truer mig videre med tæsk udenfor. Vi står på det tidspunkt i receptionen. Jeg foreslår manden, at vi venter med at gå udenfor, til politiet kommer. Så råber han noget mere og stikker af, inden jeg får afsluttet samtalen med politiet.

Jeg har nu været inde på politistationen og anmelde overfaldet. SATS ved, hvem han er, så det burde være en let sag at opklare.

Men det er desværre sådan, at politiet først gør noget, når man er blevet mere fysisk overfaldet. Så de ville kun oprette et ‘notat’ og ikke en ‘anmeldelse’. Sådan var det også sidst, hvor jeg anmeldte dødstrusler. Jeg var da nødt til at insistere for i det mindste at få dem til at oprette et notat. Jeg fremviste dokumentation for truslerne, men det blev ikke taget alvorligt af politiet.

5 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jon
Jon
fredag, 29 marts 2019, 15:09 15:09

Her på jorden bor mange sjæle, alle i færd med at modnes og blive vise. Men de mange sjæle er ikke alle det samme sted på udviklingsstigen. Hvilket din triste hændelse tydeligt illustrerer.

Ina
Ina
fredag, 29 marts 2019, 15:11 15:11

Mildest talt ubehageligt. Han lyder da helt tosset. Kan træningscenteret ikke gøre noget, fx udelukke ham. Det kan da ikke være tilladt at true andre medlemmer?

rie
rie
lørdag, 30 marts 2019, 8:19 08:19

😢😎