Jeg blev overfaldet i formiddags

Jeg er her til formiddag blevet overfaldet i mit lokale træningscenter SATS Parken på Østerbro i København af en dansk mand. En fremmed mand kom pludselig hen til mig og begyndte at råbe alt muligt med ‘voldtægtsmand’ i ansigtet på mig. Han havde åbenbart genkendt mig fra B.T. Han tog fat i mig og ville … Læs videre Jeg blev overfaldet i formiddags
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Din Spirituelle Guide og være logget ind.
nyeste ældste flest stemmer
Besked om
Jon
Guest
Jon

Her på jorden bor mange sjæle, alle i færd med at modnes og blive vise. Men de mange sjæle er ikke alle det samme sted på udviklingsstigen. Hvilket din triste hændelse tydeligt illustrerer.

Ina
Guest
Ina

Mildest talt ubehageligt. Han lyder da helt tosset. Kan træningscenteret ikke gøre noget, fx udelukke ham. Det kan da ikke være tilladt at true andre medlemmer?

rie
Guest
rie

😢😎