Indsigt efter overfald: dyb krænkelse i “voldtægtssag”

Måske var det overfaldet i går, der udløste det. Traumatiske oplevelser har det med at øge min selvindsigt for tiden. Det er i hvert fald pludselig gået op for mig, hvorfor hele denne ”voldtægtssag” har påvirket mig så dybt. Eller jeg er i hvert fald kommet et lag dybere ned.

Jeg har nu indset, hvor dybt krænkende det har været for mig at have haft sex med en kvinde, der sagde ja, hvor hun mente nej. Og fortsatte igen og igen med at sige ja, hvor hun åbenbart havde ment nej, indtil den seksuelle akt var færdig. At have sex med en kvinde mod hendes vilje er noget af det værste, jeg kan forestille mig. Det er forfærdeligt at blive beskyldt for det. Jeg kunne aldrig i min vildeste fantasi forestille mig at voldtage nogen som helst. Vold og sex er modsætninger i mit sind.

Det føles dybt krænkende ikke at være blevet informeret om, at hun ikke ville have sex. Ikke bare blev jeg ikke informeret, hun sagde ligefrem aktivt ja og gav på anden vis udtryk for lyst til sex hele vejen igennem. Det er ikke bare at blive holdt for nar; det er at blive tvunget til at gøre det værste, man kan forestille sig at gøre! Tilmed uden at være klar over, at man gør det, imens man gør det. Uden mulighed for at vælge selv.

Lige nu har jeg det som i et mareridt, hvor jeg uden at have vidst det har haft sex med 9-årig pige, der på magisk vis var blevet forklædt som en 29-årig kvinde for en stund. Dét øjeblik hvor det går op for mig, at hun slet ikke var 29 år, men 9! Hun var slet ikke voksen, men et barn! Falskheden. Bedraget. Følelsen af at være lokket og ført bag lyset til at gøre det værste. Uden at vide det. Uden at ville det.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments