Ny rapport om 9/11: Hvad skete der egentlig?

Ny videnskabelig rapport skaber fornyet tvivl om den officielle forklaring om terrorangrebet på USA den 11. september 2001.

Den nye rapport konkluderer, at brand ikke var årsagen til, at den tredje World Trade Center-skyskraber kollapsede den fatale dag i New York. Det er ellers det, som de amerikanske myndigheder har påstået hårdnakket på trods af massiv kritik fra fagfolk i årevis.

Læs rapporten

Kollapset kan ifølge den nye undersøgelse kun forklares ved næsten samtidig kollaps af samtlige stålsøjler i den 47 etager høje bygning.

Hvis de amerikanske myndigheder tog fejl om Bygning 7, hvad er så ellers forkert i den officielle historie om 9/11?

Der er god dokumentation for, at invasionen af Irak i 2003 var baseret på bedragerisk propaganda om Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben og samarbejde med Al Qaeda. Det redegør jeg for i FRI-bogen med referencer til videnskabelig forskning i propaganda. Var den officielle historie 9/11 også bedragerisk propaganda for at gå i krig?

Skal de helt store kriminelle handlinger ikke også undersøges, og skal det moderne samfunds helt store kriminelle ikke også retsforfølges?

Den officielle historie kan umuligt være sand

Det er nogle af de politiske spørgsmål, som den nye rapport fra University of Alaska Fairbanks efter min opfattelse rejser. Fred i verden (også i Danmark) kræver, at hele sandheden om 9/11 kommer frem. 9/11-bedraget er den fundamentale årsag til mange forskellige samfundsproblemer, som vi stadigvæk døjer med i dag, og som vi fortsat vil døje med, indtil sandheden kommer frem. Og hvad er sandheden så? Ja, det er netop det, der bør være en stor offentlig debat om. Og det starter med at indse, at den officielle historie umuligt kan være sand.

Hvad har det med sundhed at gøre? Svaret er enkelt: Fred er sundt. Og meget fred er meget sundt. 🙂

Se også min klumme i B.T.: Hippierne har svigtet fredsbevægelsen

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments