Kategorier
Den Spirituelle Blog Frihedspressen Indlæg Spiritualitet (abonnement)

Islam er ikke en voldelig religion: Det er zionisme, vi skal være bange for

I debatten om indvandring, kriminalitet og terror mener mange, at islam er en voldelig religion. Det er en løgn. Ingen religion er voldelig. Nogle mennesker er voldelige, og nogle af dem bruger religion som undskyldning for deres vold.

Alle tre religioner fra Abraham – jødedom, kristendom og islam – har gennem historien være misbrugt til at motivere nogle mennesker til at udføre voldelige handlinger mod andre mennesker.

Islam er blevet misbrugt

Det er velkendt, at islam i nyere tid er blevet misbrugt til at motivere unge mænd til at sprænge sig selv i luften for at få et harem af unge jomfruer efter døden. Det er dog ikke islam som sådan, der har den virkning. Det er ældre mænds misbrug af tekster til at hjernevaske yngre mænd til at begå voldelig kriminalitet, så de ældre mænd kan få mere magt. Det er mennesker, der hjernevasker. Det er mennesker, der trykker på aftrækkeren. Det er ikke Allah.

Kristne har en tendens til at glemme den kristne kirkes dunkle fortid. Vi har fortrængt de kristne korstog med invasion af muslimske lande og drab på uskyldige muslimer. Vi har glemt inkvisitionen, hvor folk, der ikke troede på Gud, blev slået ihjel på stedet. Det var ikke Gud, der beordrede kristne til at slå ikke-kristne ihjel. Det var mennesker, der misforstod eller bevidst misbrugte nogle gamle tekster, der var skrevet af nogle andre mennesker engang i fortiden.

Gud kan ikke skrive. Gud formulerer sig ikke på skrift. Mennesker kan med rette eller urette opleve, at de får beskeder fra Gud, som de (menneskene) så kan vælge at nedfælde på skrift, så andre mennesker kan læse teksterne og tro på dem, lade sig inspirere eller lade være.

Den farlige zionisme

Den virkeligt verdensfarlige religiøse fanatisme er den jødiske og kristne zionisme, der tror, at når det jødiske folk bliver samlet i Israel, og når Israel kommer til at fylde lige så meget, som de mener, at Israel burde fylde i følge nogle af de gamle tekster, så kommer dommedag, hvor alt på Jorden bliver ødelagt, og Guds rige bliver indført for de rettroende.

PS: At kritisere zionistisk fanatisme er ikke det samme som at kritisere jøder. Mange jøder er anti-zionister og mener, at zionisme er det stik modsatte af den ægte jødiske tro. De er bare ikke så synlige i den offentlige debat, der er styret af pengemændene bag staten Israel. Det betyder, at militant zionisme er en fortolkning og ikke en ordre fra Gud – på præcis samme måde som militant islamisme er skabt af mennesker og ikke af Allah.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x