Kategorier
Afsløring Den Politiske Blog Frihedspressen Indlæg Klassiker Politik (abonnement)

Israelsk efterretningstjeneste involveret i to terrorsager i Danmark

Ekstra Bladet afslørede i går, at den israelske efterretningstjeneste Mossad var involveret i den store anti-terroraktion i Danmark i denne uge: “Den israelske efterretningstjeneste Mossad har angiveligt hjulpet de danske myndigheder med oplysninger, der har ført til de 20 anholdte, der er mistænkt for terrorplaner.

Men det er ikke den eneste sag, hvor dansk politi samarbejder med det kriminelle land Israels bedrageriske efterretningstjeneste om terror og spionage i Danmark.

I sagen fra denne uge havde politiet kun tilstrækkelige beviser for 1 ud af 20 anholdte til at opretholde varetægtsfængslingen, efter de havde været forbi dommervagten. Det får mig til at tænke og spørge:

  • Var den storstilede anti-terroraktion i Danmark forleden en Mossad-operation?
  • Bliver Israels Mossad opfattet som samarbejdspartner eller mistænkt af politiet i sagen?
  • Hvorfor så meget PR, når stort set alle de anholdte blev løsladt af dommervagten med det samme?

Det er historisk veldokumenteret, at Mossad bruger bedrag og vildledning til at tjene Israels politiske mål. I en sag som den aktuelle bør dansk politi bruge mindst lige så mange ressourcer på at undersøge Mossad som mistænkte, som de bruger på at forfølge de tips, som de får fra Mossad.

Den anden sag: Israel vs Iran i Danmark

Mossad var ifølge Jyllands-Posten også involveret i dansk politis anholdelse af en iransk mand i Ringsted mistænkt for terrorplaner og spionage for Iran i Danmark sidste år. Så vidt jeg er orienteret, så er den iranske mand, der erklærer sig uskyldig, stadigvæk fængslet uden at være dømt, og han har sultestrejket i frustration over situationen. Manden har nu været varetægtsfængslet i over 1 år uden mulighed for at forsvare sig selv i retten.

Det kunne tyde på, at de beviser, der kommer fra Mossad, er så dårlige, at anklagemyndigheden ved, at de ikke holder i en dansk retssal, så derfor appellerer de til terrorfrygten, så de ikke behøver føre bevis for deres anklager. Hvis vi tillader det, så er Danmark hastigt på vej i retning af en politistat som USA under dække af terrorfrygt.

Tror dansk politi på den israelske efterretningstjeneste uden beviser? Hvis der er beviser, hvordan kan politiet så vide, at det ikke er den israelske efterretningstjeneste, der selv har fremstillet dem? Hvorfor er den israelske efterretningstjeneste mere troværdig end den iranske?

Hvem kan man melde politiet til, når man mistænker politiet for at samarbejde med en fjendtlig efterretningstjeneste om ulovlig påvirkningsvirksomhed?

Terrorfrygten startede 11. september 2001

Apropos den omfattende terrorfrygt så er det som med andre sygdomme altid en god idé at undersøge årsagen og fjerne den, hvis det er muligt.

Det hele startede 11. september 2001, da islamistiske terrorister angiveligt angreb USA. Uafhængige forskere og journalister har siden da fremlagt dokumentation for, at den officielle historie om 9/11 ikke holder vand. Beviserne tyder i stedet på, at det var Israel og et netværk af zionister i magtfulde positioner i USA, der stod bag de katastrofale begivenheder den dag.

Det sætter den aktuelle anti-terrorsag i Danmark i et helt andet lys.

Follow the facts. Follow the money. And let’s get the really bad guys!


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

2 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x