Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

De to slags zionisme: krig eller fred?

Man er naturligvis ikke automatisk kriminel, fordi man opfatter sig selv som zionist.

Man er heller ikke automatisk kriminel, fordi man er medlem af en motorcykelklub. Det kan jo være, at man godt kan lide motorcykler.

Kriminalitet afhænger i sidste ende altid af gerninger og ikke ideologier.

I mine studier af zionisme er jeg kommet frem til, at der findes disse to forskellige former:

  1. FREDELIG ZIONISME. Det er holdningen om, at Israel har ret til at eksistere. Fredelige zionister er naturligvis modstandere af enhver form for vold mod uskyldige mennesker, herunder de veldokumenterede overgreb af det israelske militær på civile palæstinensere. Fredelige zionister respekterer Israels lovlige grænser, og de ønsker, at de ulovlige besættelser og krænkelser i Palæstina skal stoppe øjeblikkeligt.
  2. KRIGERISK ZIONISME. Det er holdningen om, at Israel har ret til at bruge alle midler til at opnå sine politiske mål om at etablere et meget større Israel. Det er den krigeriske zionisme, der via bedrag har misbrugt, omvendt og våbengjort jødernes religion og lidelseshistorie. Det er den krigeriske zionisme, der har kuppet USA til at føre Israels krige i Mellemøsten. Det er sket via bestikkelse, afpresning og terrorangreb under falsk flag.

Spørgsmålet til alle zionister

Spørgsmålet til alle zionister må derfor være: Er du til fred, eller er du til krig?

Det er min klare overbevisning, at det kun er ved at gennemskue bedraget og propagandaen og gå frygtløst efter sandheden, at vi kan opnå fred i verden. Tør du gå med? Jeg skal nok tage de fleste tæsk. 🙂


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 3 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading