Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Nyheder (abonnement) Nyhedsbloggen

Mistanke om ulovligt arbejde for Israel: Bo Jørgensen meldt til politiet

Efter en længere pause bliver jeg nu igen angrebet på Facebook af en mand, der kalder sig Bo Jørgensen. Det er i forlængelse af nogle kritiske indlæg om Israel og zionisme, som jeg har postet på min offentlige facebookprofil. Bo Jørgensen beskylder mig for at være antisemit og holocaust-benægter.

Bo Jørgensens profilbillede på Facebook.

Jeg mistænker Bo Jørgensens profil for at være falsk. Blandt andet fordi han tilsyneladende ingen venner har på trods af, at han har været på Facebook i flere år. Jeg tvivler også på, at profilbilledet faktisk er en tegning af ham.

Da jeg sidst var i debat med ham og nogle tilsvarende mandsprofiler, bad jeg dem til sidst om dokumentere deres identitet, da jeg ikke ønskede at debattere med falske profiler. Det kunne eller ville de ikke. Både dengang og nu virker det som om, at hans/deres angreb på mig følger et manuskript, hvor taktikken er at tilsvine modstanderen ved at kalde ham antisemit og holocaust-benægter i stedet for at bruge saglige argumenter.

Jeg vil på den baggrund melde ham til Facebook for overskridelse af deres regel om, at man ikke må benytte falsk identitet i en personlig profil, ligesom det underbygger min mistanke om mere alvorlige ulovligheder.

Arbejder “Bo Jørgensen” for Israel?

Jeg mistænker Bo Jørgensen for at være en af dem, der tilbage i 2010/11 blev ansat af Israel for at påvirke den almene meningsdannelse blandt danskere i retning af et mere positivt syn på Israel. Dette er efter min vurdering siden da blevet ulovligt ifølge Påvirkningsloven (Straffeloven § 108).

Jeg vil baseret på denne mistanke anmelde “Bo Jørgensen” til politiet. Jeg opfatter det i øvrigt som stærkt injurierende at blive beskyldt for at være antisemit og holocaust-benægter.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading