Terrorangreb i London og København kunne måske være undgået

Det seneste terrorangreb i London var så let at forebygge af myndighederne, at det er svært at beskrive det som andet end bevidst. Det konkluderer Tony Cartalucci i en artikel, hvor han gennemgår hændelsesforløbet. London Attack: Another Sacrificial ‘Known Wolf’ in War on Terror Hændelsesforløbet med London-terroristen Sudesh Amman ligner til forveksling forløbet med København-terroristen … Læs videre Terrorangreb i London og København kunne måske være undgået
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.