Corona: Må børn lege sammen eller hvad?

Coronamyndighederne i Danmark kan åbenbart ikke blive enige med sig selv og hinanden om, hvorvidt børn må lave legeaftaler og lege med hinanden. De er derimod ikke i tvivl om, at voksne ikke må lege med hinanden.

Nu er jeg ikke ekspert i virussmitte, men det virker umiddelbart ulogisk, at man gør så meget for at forhindre voksne i at have kontakt med hinanden, mens de små børn får lov til at lege vidt omkring. Børn plejer jo nok at kunne samle diverse vira til sig fra andre børn, så de kan vel også blive smittet med coronavirus og give det videre til deres forældre. På den måde kan små børn rende rundt og være små smittebomber, så voksne indirekte smitter hinanden, selvom de ikke er direkte kontakt med andre voksne.

PRELLER CORONA AF PÅ BØRN?

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at der tilsyneladende på verdensplan slet ikke er nogen små børn, der er blevet coronasyge. Kan det være fordi, at der er en betydelig komponent af angst i den aktuelle epidemi, der preller af på de små børn?

Jeg er i hvert fald glad for at min datter er blevet voksen, så jeg ikke skal tage stilling til det selv. Hvis man overhovedet må det længere som forælder? Altså tage stilling til hvem ens børn leger med. Måske skal legeaftaler fremover godkendes af politiet? Det kan være et af de nye punkter, når Mette Frederiksen & Co. vil stramme skruen yderligere. Stakkels politifolk, der vel er blevet politifolk for at jagte kriminelle i stedet for at godkende børns legeaftaler eller fjerne voksne, der sidder for tæt sammen i forårssolen.

Danmark er på meget kort tid blevet et meget mærkeligt land.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments