Corona & Død: Den vigtige forskel på “relateret” og “forårsaget”

Vi bliver dagligt bombarderet med nye tal om “coronarelaterede” dødsfald fra Danmark og andre lande. Det er her vigtigt at skelne mellem “relateret” og “forårsaget”.

Det er sådan nu, at hvis en person dør af en hvilken som helst årsag, og hvis personen er testet positiv for corona, så vil dødsfaldet blive kategoriseret som “coronarelateret”. Det betyder imidlertid ikke, at dødsfaldet er forårsaget af coronavirus.

Det er mit indtryk, at man er sprunget den basale kliniske forskning over, som er nødvendig for at dokumentere, om et nyt virus kan forårsage en given sygdom. Man er i stedet hoppet direkte til konklusionen, at det kan det, hvorefter man så blot tester for forekomsten af coronavirus hos syge og døde mennesker i befolkningen.

INGEN DOKUMENTATION FOR CORONAPANIK

Årsagsforskning skal opfylde et sæt af naturvidenskabelige principper, før det er muligt at konkludere, at coronavirus er en mulig årsag til f.eks. en specifik form for lungebetændelse. Minimumskravet er, at man i undersøgelsen af patienterne har undersøgt alle andre mulige årsager til lungebetændelsen. En lang række andre vira og bakterier kan forårsage lungebetændelse, og det nye coronavirus kan sameksistere med andre vira, der kan føre til lungebetændelse. Hvis patienten er testet negativ for alle andre vira og bakterier og positiv for corona, er det rimeligt at konkludere, at coronavirus er en sandsynlig årsag til sygdommen. Denne basale medicinske forskning er ikke udført, så vidt jeg kan se. Der bør også udføres andre eksperimenter, hvor man f.eks. viser, at man kan fremkalde den givne sygdom med det pågældende virus, f.eks. i dyreforsøg eller med frivillige forsøgspersoner.

Hvis myndighederne så tilmed kategoriserer dødsfald som “coronarelaterede”, selvom de døde slet ikke havde nogen tegn på lungebetændelse op til dødsfaldet, så er det skruen uden ende, hvor alle dødsfald hos coronapositive kan blive stemplet som “coronarelaterede”. Det vil give et falsk billede af, hvor farligt coronavirus reelt er. Det er, hvad der foregår nu.

Nogle læger i Danmark er heldigvis begyndt at protestere. Det er på tide, at mange flere læger vågner op og stiller krav om dokumentation for relevansen af de frihedsbegrænsende lovindgreb, der lige nu bliver indført med hast.

Jeg vil glæde mig til at se ordentlig forskning i coronavirus, så vi kan finde ud af, hvad det nye coronavirus er relateret til (uden at være årsag til), og hvad det nye coronavirus rent faktisk er årsag til.

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 30 april 2021, 14:36 14:36

Er ikke i tvivl om at der, på verdensplan, er nogle hemmelige beslutningstagere som bestemmer hvad næsten alle landes regeringer skal tro og mene. Hvordan kan det ellers ske at alle disse hundredevis af regeringer, præcis samtidig, opdager at corona virus er ekstremt farlig og kun kan bekæmpes ved at vaccinere alle mennesker på hele Jorden? Når det samtidig er en kendsgerning, at der, i den tid coronaen har været moderne og at der samtidig har været et fald i dødeligheden på verdensplan. Mette Frederiksen mener at dette skyldes alle de restriktioner hun har gennemtrumfet, på trods af at den… Read more »

fredag, 30 april 2021, 14:42 14:42

Er ikke i tvivl om at der, på verdensplan, er nogle hemmelige beslutningstagere som bestemmer hvad næsten alle landes regeringer skal tro og mene. Hvordan kan det ellers ske at alle disse hundredevis af regeringer, præcis samtidig, opdager at corona virus er ekstremt farlig og kun kan bekæmpes ved at vaccinere alle mennesker på hele Jorden? Når det samtidig er en kendsgerning, at der, i den tid coronaen har været moderne har der samtidig har været et fald i dødeligheden både i Danmark og på verdensplan. Mette Frederiksen mener at dette skyldes alle de restriktioner hun har gennemtrumfet, på trods… Read more »