Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Den Komiske Blog Frihedspressen Komik (abonnement)

Breaking news: Alle dødsfald skyldes L.I.V.!

Godt nyt: Mette Frederiksens nyoprettede Ministeriet for Propaganda har taget min kritik til sig. Den virkelige dødsårsag bag corona bliver snart offentliggjort.

Jeg har flere gange, siden coronapanikken startede gjort opmærksom på, at det ikke er sikkert, at de “coronarelatede” dødsfald rent faktisk skyldes det nye coronavirus.

Rygterne vil vide, at Ministeriet for Propaganda snart indkalder til nyt pressemøde. Her vil den nyudnævnte propagandaminister Josef G. Øbel præsentere breaking news om, hvad ALLE nye dødsfald i Danmark har været relateret til under Covert-19-krisen.

Ministeriet for Propaganda har haft sine egne sundhedsforskere til at se nærmere på alle coronarelaterede dødsfald. Forskerne har fundet af, hvad alle disse dødsfald faktisk skyldes. Desværre viser det sig også, at der er mange flere døde end hidtil rapporteret. Dødsepidemien er værre end hidtil vurderet, men der er en kur på vej.

DERFOR DØR FOLK AF COVERT-19

Det viser sig nemlig, at alle dødsfald i Danmark er relateret til en hidtil overset dødsårsag: L.I.V. En gennemgang af alle Covert-19-dødsfald og mange andre hidtil oversete dødsfald viser, at samtlige døde i de forudgående 60 dage har været ramt af L.I.V.

På pressemødet, der formentlig bliver afholdt i aften, vil Josef G. Øbel fremlægge en plan, der skal sikre at L.I.V. ikke bliver udbredt i det danske samfund, og at der ikke opstår nye tilfælde af L.I.V. Det forventes, at politiet bliver sat endnu mere massivt ind overfor alle udfoldelser af det dødsensfarlige L.I.V.

Der er dog også lys i mørket, da der allerede findes mange effektive kure mod L.I.V. på markedet. Men der er også meget kvaksalveri på markedet. Nogle forhandlere lover metoder til af-L.I.V.-ning, hvor man ikke er 100 % sikker på effekten, eller som er meget smertefulde og ubehagelige. Det er vigtigt, at L.I.V. bliver helt fjernet, da det ellers har en tendens til at bryde ud igen. Det forventes, at Ministeriet for Propaganda vil lave en ny hjemmeside, hvor fordele og ulemper opstilles for de forskellige kure mod L.I.V., der er på markedet nu, herunder hvilke man kan få offentligt tilskud til, og hvilke man må betale af egen lomme.

Der vil også komme en ny coronalov, der vil fjerne de tidligere paragraffer i Straffeloven, der har gjort det komplet umuligt at kurere L.I.V. uden at komme i fængsel. Josef G. Øbels vil fremlægge dette som en stor gevinst for den personlige frihed. Mindre L.I.V. vil også have en gavnlig indvirkning på klimaproblemerne, da L.I.V. øger dannelsen af CO2.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading