Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Bill Gates er hovedsponsor af WHO

Jeg har lært, at verdenssundhedsorganisationen WHO er det højeste niveau af sundhedsfaglig neutralitet og redelighed. Det var derfor noget af et chok for mig, da jeg opdagede, at Bill & Melinda Gates Foundation er hovedsponsor af WHO.

Nu hvor Trump har meddelt, at USA vil trække deres økonomiske støtte til WHO, så efterlader det Gates som hovedsponsor af WHO.

Bill & Melinda Gates Foundations bidrag fremgår af denne figur på side 88 i ‘WHO Results Report. Programme Budget 2018-2019. Mid-Term review.’

Gates er endvidere medejer af GAVI Alliance, der også figurerer på listen af de 20 største pengedonorer til WHO. Det fulde navn på GAVI Alliance er GAVI, the Vaccine Alliance, og den organisation arbejder også for at fremme den globale udbredelse af vacciner.

WHO ARE YOU?

Det er i min optik meget bekymrende, at private virksomhedsinteresser i at sælge vacciner har så stærk økonomisk indflydelse på den organisation i verden, der burde være den mest troværdige til at varetage folkesundhedens interesser.

I forlængelse heraf kunne det også være interessant at vide, hvorvidt de vaccinebegejstrede eksperter, der har udtalt sig til medierne om corona i Danmark, også er i lommen på vaccineindustrien, ligesom WHO desværre er.

Et af problemerne ved de store økonomiske interesser i udvikling af en vaccine mod det nye coronavirus er, at det motiverer forskerne til at springe den helt basale forskning over, der kan besvare de mest fundamentale spørgsmål, som alt andet er baseret på:

  • Er der reelt et nyt virus, eller er det bare en ny test?
  • Måler den nye test pålideligt for det nye virus, eller er der andet, der kan give positive svar?
  • Hvis der er et nyopdaget virus, hvordan kan vi så vide, at det er nyt, at det findes i verden, og at det ikke bare er nyt, at vi nu kan teste for det?
  • Er det nye virus reelt årsag til sygdom?
  • Er der tale om en ny sygdom, eller er der tale om en ny årsag til en i gammel sygdom?

Først når bl.a. disse spørgsmål er besvaret med ordentlig videnskab, så kan det begynde at give mening med vaccination. Når jeg læser forskningen, så der det mit indtryk, at forskerne stort set har sprunget samtlige af disse fundamentale spørgsmål over og hoppet direkte til våde drømme om anerkendelse og penge på forskning i den nye sygdom, de nye kure og de nye vacciner.

Som det er nu, så risikerer vi, at der snart kommer corona-vacciner på markedet, som er både unødvendige og decideret sundhedsskadelige – og som vi tilmed kan blive tvunget til at lade os indsprøjte med.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading