Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Er heroin sundt?

Verdenssundhedsorganisationen WHO definerede i 1948 sundhed som værende mere end blot fravær af sygdom. Sundhed er ifølge WHOs originale definition en tilstand af optimalt fysisk, mentalt og socialt velvære. Sundhed er velvære. Heroin giver velvære. Ergo må heroin være sundt. Det er vel heller ikke tilfældigt, at det engelske ord for helt – hero – […]

Verdenssundhedsorganisationen WHO definerede i 1948 sundhed som værende mere end blot fravær af sygdom. Sundhed er ifølge WHOs originale definition en tilstand af optimalt fysisk, mentalt og socialt velvære. Sundhed er velvære. Heroin giver velvære. Ergo må heroin være sundt. Det er vel heller ikke tilfældigt, at det engelske ord for helt – hero – […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x