De vil sende os i fængsel: Er du klar?

Er du klar til at gå i fængsel for sandhed, sundhed og frihed? I følge Jesus så kan vi lige så indstille os på, at vi blive forfulgt og kastet i fængsel.

Jeg opfatter den aktuelle coronasituation som den foreløbige kulmination af den åndelige kamp mellem Lyset og Mørket, som har stået på i hvert fald siden Jesu tid.

Du kan få det til at give mening, uanset om du tror på Jesus eller ej – men du kan formentlig først blive fri ved at overgive dig til Jesus.

Hvis du ikke er spirituelt anlagt, så kan du se Mørket som psykopati, frygt og flokmentalitet. Du kan se Lyset som medfølelse, håb og frihed. Der findes sikkert også andre ord, der beskriver de samme typer fænomener, som du kan vælge til at skabe mening i dit sind.

Men lad os nu for nemheds skyld bare kalde det Satan versus Jesus.

Her er, hvad Jesus er citeret for Lukasevangeliet 21:11-19 om forudsigelser for den sidste tid, før Jesus vender tilbage:

Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen. Men før alt dette sker, vil man lægge hånd på jer og forfølge jer, udlevere jer til synagogerne og kaste jer i fængsel, og I vil blive ført frem for konger og statholdere på grund af mit navn.  Det vil give jer lejlighed til at aflægge vidnesbyrd.  Læg jer så på sinde, at I ikke skal forberede jer på, hvordan I skal forsvare jer,  for jeg vil give jer mund og mæle og en visdom, som ingen af jeres modstandere vil kunne modstå eller modsige.  I vil blive udleveret, selv af forældre og brødre, slægtninge og venner, og nogle af jer skal de få dømt til døden,  og I skal hades af alle på grund af mit navn.  Men ikke et hår på jeres hoved skal gå tabt.  Ved at holde ud skal I vinde jeres liv.

Det kan fortolkes som en forudsigelse af og vejledning i den situation, vi befinder os i nu. Jesus anbefalede os at stå fast i vores tro på det gode og være parat til at gå i fængsel for det. Fordelen ved at politiet er efter os er, ifølge Jesus, at vi så får mulighed for at fremlægge vores sag i retten, hvorved vores viden vil blive almindeligt kendt og udbredt. Jesus siger samtidig, at vi ikke behøver at forberede os, da Han vil guide os, når vi står i retten.

Er du klar til at gå i fængsel for sandhed, sundhed og frihed?

Vælg Jesus nu!

5 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments