Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Statens Serum Institut har slettet alle mails – og fået 100 mio fra Bill Gates

I kølvandet på sagen om aktindsigt påstår Statens Serum Institut nu, at de “desværre” er kommet til at slette alle udgående e-mails, som alle deres ansatte har sendt frem til slutningen af juli 2020.

Det betyder, at det nu ikke muligt at få aktindsigt i Statens Serum Instituts korrespondance om corona frem til regeringens drastiske beslutninger. Akterne er simpelten slettet.

De forventer så, at vi skal tro på, at det er Sundhedsdatastyrelsen, der ved en fejl er “kommet til” at slette hele molevitten. Den skal de altså længere ud på landet med. Det stinker af et meget uelegant cover-up, der den bedrageriske tradition tro dækker sig ind under inkompetence. Det er sket i andre tilfælde i moderne, international historie, hvor vestlige stater har begået forbrydelser mod deres befolkninger. De udnytter, at de fleste har let ved at tilgive et andet menneske for at have begået en fejl, fordi alle ved, at det er menneskeligt at fejle. Men der er reelt tale om våbengjort humanisme og medfølelse i en psykologisk informationskrig om narrativerne. Hvis vi havde et uvildigt politi i Danmark, så burde de kulegrave Statens Serum Institut i relation til hele dette manipulerende coronacirkus.

Derudover kan jeg fortælle, at Statens Serum Institut stadigvæk ikke har besvaret mine spørgsmål om dokumentationen for, at det nye coronavirus er årsag til den nye sygdom CoVid-19, at coronatesten rent faktisk måler tilstedeværelse af det nye coronavirus, og at der er foretaget ordentlig differentialdiagnose før en patient kategoriseres som et CoVid-19-tilfælde i statistikken.

100 mio kr fra Bill Gates

Jeg kan i øvrigt oplyse, at Statens Serum Institut begyndte at arbejde for Bill Gates i 2005, hvor instituttet modtog $14.889.455 fra den “velgørende” rigmand.

Her er en oversigt over samtlige “donationer” fra verdens største vaccinepusher til Statens Serum Institut:

Det giver en samlet sum på $ 16.133.413, som efter dagens valutakurs svarer til DKK 102.385.526,78.

Det får mig til at tænke på bestikkelse, og hvordan penge påvirker perception. Det er ikke sikkert, at Statens Serum Institut opfatter det som, at de er blevet bestukket af Bill Gates til at føre an i den danske front af corona-angrebet på på frihed. Men det er veldokumenteret, at medicinforskeres fortolkninger i høj grad bliver farvet af, hvem der har finansieret deres forskning – og hvem de kan se frem til at finansiere deres videre forskning i fremtiden.

Det er derfor under alle omstændigheder dybt problematisk og kritisabelt, at den statslige institution der burde arbejde for folkesundheden under coronaen har fået 100 millioner kroner fra en privat fond med en klar politisk og økonomisk interesse i det politiske udfald af corona-krisen.

Jeg stoler i hvert fald ikke længere på noget som helst, der kommer fra Statens Serum Institut om corona specifikt eller vacciner generelt.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

3.7 36 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kandetvirkeligpasse
mandag, 23 november 2020, 20:15 20:15

Hej – interessant indlæg, De arbejder ikke for “Bill & Melinda Gates Foundation”, men har modtaget penge fra dem, korrekt. 87% af det beløb kommer fra 2005 (15 år siden) til vacciner imod tuberkulose. Altså ikke til noget der har med Corona at gøre, så den sammenhæng kan du ikke trække ud af det. Det er en fond, så et af deres “opgaver” er at give penge til der hvor de mener der er brug for det. Ligesom vi har fonde til alt muligt. Det betyder ikke at de arbejder for dem. Jeg tror vi allesammen skal være glade for… Read more »

clwnthr.
tirsdag, 24 november 2020, 11:45 11:45

BMGF blev decideret smidt på porten i Indien, fordi deres såkaldte polio-vacciner direkte forårsagede polio. De er intet andet end en helt igennem korrupt organisation, som på det groveste misbruger såkaldte “vacciner” mod befolkningen verden over !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x