Minkocaust: Den industrielle minkaflivning er en uhyrlig katastrofe

Regeringen presser i disse dage på for at gennemføre et Minkocaust med industriel masseaflivning af 100.000 mink om dagen.

Det foregår under dække af CoVid-19-frygt, selvom infektionsmediciner Jens Lungren har været ude og aflive myten om, at virusmutationer i mink er farlige for mennesker.

Ingen taler om, at mutationer af coronavirus i mink muligvis kan være decideret gavnlige og gøre mennesker naturligt immune. Det var i hvert fald, hvad der skete i 1700-tallet, hvor man opdagede, at malkepiger, som havde været smittet med kokopper, ikke blev ramt af menneskekopper – eller i hvert fald ikke ramt så hårdt. Når virus havde været en tur gennem køerne, så blev det forvandlet til en naturlig vaccine for mennesker. Hvis det samme gør sig gældende nu med coronavirus og mink, så er det en katastrofe, at disse naturlige vaccineproducenter skal aflives.

Lad os få en åben debat om emnet med høring af alle sundhedsfaglige aspekter, inden det lykkes Fødevarestyrelsen at gennemføre deres uhyrlige plan om at aflive 2.500.000 levende væsner.

3.8 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
birthe.lundgaard@gmail.com
birthe.lundgaard@gmail.com
mandag, 19 oktober 2020, 17:32 17:32

Katastrofe med aflivning af de millioner af mink.
Når det så er sagt, håber jeg virkelig IKKE, at minkfarmene genopstår !
Hvad skal vi med mink i små bure ? (Dyremishandling)
Hvad skal de ellers bruges til ? Foder ??
Mink skal IKKE opfostres til brug i modeindustrien til pelse mm (brug syntetiske materialer)
Vh Birthe Lundgaard