Minkocaust: Den industrielle minkaflivning er en uhyrlig katastrofe

Regeringen presser i disse dage på for at gennemføre et Minkocaust med industriel masseaflivning af 100.000 mink om dagen. Det foregår under dække af CoVid-19-frygt, selvom infektionsmediciner Jens Lungren har været ude og aflive myten om, at virusmutationer i mink er farlige for mennesker. Ingen taler om, at mutationer af coronavirus i mink muligvis kan … Læs videre Minkocaust: Den industrielle minkaflivning er en uhyrlig katastrofe
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
birthe.lundgaard@gmail.com
mandag, 19 oktober 2020, 17:32 17:32

Katastrofe med aflivning af de millioner af mink.
Når det så er sagt, håber jeg virkelig IKKE, at minkfarmene genopstår !
Hvad skal vi med mink i små bure ? (Dyremishandling)
Hvad skal de ellers bruges til ? Foder ??
Mink skal IKKE opfostres til brug i modeindustrien til pelse mm (brug syntetiske materialer)
Vh Birthe Lundgaard