Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Minkocaust: Den industrielle minkaflivning er en uhyrlig katastrofe

Regeringen presser i disse dage på for at gennemføre et Minkocaust med industriel masseaflivning af 100.000 mink om dagen. Det foregår under dække af CoVid-19-frygt, selvom infektionsmediciner Jens Lungren har været ude og aflive myten om, at virusmutationer i mink er farlige for mennesker. Ingen taler om, at mutationer af coronavirus i mink muligvis kan […]

Regeringen presser i disse dage på for at gennemføre et Minkocaust med industriel masseaflivning af 100.000 mink om dagen. Det foregår under dække af CoVid-19-frygt, selvom infektionsmediciner Jens Lungren har været ude og aflive myten om, at virusmutationer i mink er farlige for mennesker. Ingen taler om, at mutationer af coronavirus i mink muligvis kan […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x