Ryd forsiden: Heunicke vil gøre Danmark til et diktatur!

Hvis pressen i Danmark var reelt magtkritisk og ikke blot medvirkende i magtudøvelse, så ville forsidehistorierne hver dag nu være kritik af regeringens udkast til ny, permanent epidemilov. Regeringen ønsker med den nye epidemilov at forvandle Danmark til et diktatur under dække af corona og sundhed. Situationen svarer til, da Hitler fik fjernet demokratiet i … Læs videre Ryd forsiden: Heunicke vil gøre Danmark til et diktatur!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 21 oktober 2020, 9:59 09:59

Det, der foregår nu er den kinesiske kulturrevolution om igen. 2020-2030 er “The Global Reset”. Der er INGEN tilfældigheder omkring det. Det har været planlagt i årtier. Danmark køres helt bevidst i statsbankerot. Hele landet omdannes til en stor koncentrationslejr. Alle kulturelle aktiviteter forbydes. I Kina gav man under kulturrevolutionen ordre til at folk skulle isolere sig i deres eget hjem. Derpå smedede man dem inde i hjemmene bag store stålplader. I dag vil det samme ske med droner og apps. Med mindre at alle befolkningen snart vågner op!?