Tag en gul vest på og protester mod corona-fascismen

Jeg er lige spadseret en tur gennem København med min gule vest på. Jeg vil lade den symbolisere min fredelige modstand mod corona-fascismen – og opfordre andre til at gøre det samme.

Ligesom corona-fascisterne kan genkende hinanden ved, at de bruger mundbind, så har vi i modstandsbevægelsen også brug for et ydre symbol og noget, vi kan genkende hinanden på.

Jeg foreslår, at vi lader de gule veste være det symbol. Den gule vest, jeg har, koster næsten ingenting. Der er næsten heller ingen varme i den, så den kan også bruges til at demonstrere og finde hinanden indendøre.

De gule veste er også symbol på sympati med det folkelige oprør i Frankrig, som coronaen fik sat en effektiv stopper for.

Hvis man ikke bryder sig om at gå med en gul vest, så kan man tage en vest på i en anden farve. Den kan f.eks. også være orange. Det vigtigste er, at den er lavet i et materiale, der reflekterer lys som et symbol på den aktuelle kamp mellem lys og mørke – og på at vi finder lyset i hinanden og lade reflekserne lyse op i mørket. Nu skal vi jo heller ikke indføre modstandsfascisme, så man kan selvfølgelig være med, uanset hvad man ønske at have på af tøj.

Danmark er med coronaen blevet ramt af en epidemi af mørke. Det er ikke det nye virus, der er mørket. Det er Mette Frederiksen-regeringens håndtering af det nye virus, der er mørket. Mundbind, afstand og forsamlingsforbud. Dét er mørke.

Mørke forklædt som lys

Coronamørket er forklædt som lys – som venlighed, hensynsfuldhed og samfundssind. Når mørket forklæder sig som lys, så er der ekstra grund til at være på vagt! Når mørket er udspekuleret og ikke bare primitivt ondt, så er det ekstra forførende og farligt. Folk bliver snydt til at tro, at de tjener det gode, mens de reelt tjener det onde.

Det er min intuitive fornemmelse, at Mette Frederiksen er blevet besat af en avanceret form for satanisk mørke, der bruger hende som marionet til at gennemføre en udemokratisk revolution, der tjener den lille elite af mennesker, der sidder på de fleste penge i verden. Satans sprog er penge. At de fleste af de andre af verdens ledere er blevet besat på samme måde i et velkoordineret angreb er ikke en undskyldning for Mette Frederiksen.

Folket vågner. Langsomt, ganske vist. Men det går den rigtige vej. Og retfærdigheden vil ske fyldest en dag. Det vil kræve kamp, men til sidst vil Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og de andre af mørkets fyrster bliver retsforfulgt af folket og få den straf, som de har fortjent.

Lad os tage gule veste på og gå ud og vække folk!

4.2 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments