Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Slaget om epidemiloven er ikke vundet endnu: Fortsæt demonstrationerne!

Jeg har tidligere været ude med måske lidt for optimistiske konklusioner på tilbagemeldingerne fra partierne i Folketinget om deres syn på regeringens udkast til ny epidemilov. Ingen andre end Socialdemokratiet vil stemme for lovforslaget, siger de… Men det betyder ikke nødvendigvis at epidemiloven blot bliver stemt ned, så vi kan gå tilbage til normale tilstande. […]

Jeg har tidligere været ude med måske lidt for optimistiske konklusioner på tilbagemeldingerne fra partierne i Folketinget om deres syn på regeringens udkast til ny epidemilov. Ingen andre end Socialdemokratiet vil stemme for lovforslaget, siger de… Men det betyder ikke nødvendigvis at epidemiloven blot bliver stemt ned, så vi kan gå tilbage til normale tilstande. […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x