Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Midtvejsevaluering af corona-plandemien

Her er mit forsøg på at lave en kortfattet midtvejsevaluering af corona-plandemien: Vi ved nu med med stor sikkerhed, at coronatesten ikke kan bruges til at påvise, om en person er inficeret med coronavirus. Det følger logisk af pkt. 1, at det daglige bombardement med “smittetal” via medierne er misinformation, der ikke har anden virkning […]

Her er mit forsøg på at lave en kortfattet midtvejsevaluering af corona-plandemien: Vi ved nu med med stor sikkerhed, at coronatesten ikke kan bruges til at påvise, om en person er inficeret med coronavirus. Det følger logisk af pkt. 1, at det daglige bombardement med “smittetal” via medierne er misinformation, der ikke har anden virkning […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x