Midtvejsevaluering af corona-plandemien

Her er mit forsøg på at lave en kortfattet midtvejsevaluering af corona-plandemien:

  1. Vi ved nu med med stor sikkerhed, at coronatesten ikke kan bruges til at påvise, om en person er inficeret med coronavirus.
  2. Det følger logisk af pkt. 1, at det daglige bombardement med “smittetal” via medierne er misinformation, der ikke har anden virkning end at øge og fastholde befolkningen i en tilstand af frygt.
  3. Vi ved nu også med stor sikkerhed, at man ikke kan stille diagnosen CoVid-19 ud fra en positiv coronatest, heller ikke selvom coronatesten faktisk kunne påvise infektion med det nye coronavirus (og positiv antistoftest i stedet for PCR viser kun, at man på et eller andet tidspunkt har været smittet, og at immunforsvaret har responderet hensigtsmæssigt herpå).
  4. Vi ved også, at medikamentet Remdesivir ikke virker mod CoVid-19 og tværtimod giver risiko for alvorlige bivirkninger.
  5. Vi ved også med stor sikkerhed, at brug af mundbind i det offentlige rum ikke sænker risikoen for at positiv coronatest.
  6. Vi ved endvidere, at World Economic Forum m.fl. havde forudset coronapandemien, før den startede, og at CoVid-19 tjener to af deres primære agendaer: The 4th Industrial Revolution (sammensmeltning af menneske og maskine) og The Great Reset (ny verdensøkonomisk orden).
  7. Vi ved, at World Economic Forum er tæt forbundet med Israel og zionisme, ligesom beviser peger på, at det også var et zionistisk komplot, der stod bag 9/11-bedraget, der startede krigen mod terror.
  8. Meget tyder på, at det er et globalt netværk af højt betalte ledelseskonsulenter, der har koordineret det globale coronabedrag.
  9. Vi ved med sikkerhed, at corona har kostet den danske stat gigantiske milliardlån i centralbanken, ligesom vi ved fra historien, at det globale system af centralbanker og finansiering af skabt af den samme zionistiske familie, der skabte staten Israel.
  10. Vi ved med sikkerhed, at den danske regering har givet en ulovlig ordre om at aflive millioner af mink og et helt erhverv. Det vil overgå i historiebøgerne som Minkocaust.

Folkeoplysning er vejen ud

Der er kun én vej ud af denne vanvittige situation: massive investeringer i effektiv folkeoplysning. Meget kan opnås med frivilligt arbejde, men det er nødvendigt med sponsorer med store budgetter, der kan og bør se det som en investering i basal overlevelse. Og det skal starte NU, inden Folketinget får sneget den nye epidemilov ind ad bagvejen, hvorefter det kan være for sent, da Sundhedsministeren så kan sende alle dissidenter i coronafængsel.

Det lyder vildt, fordi det er vildt!

Hvis du vil vide mere om, hvad der foregår, og hvordan så mange kan forføres til at tro på en så tydelig løgnehistorie, så kan jeg anbefale H. C. Andersens eventyr Kejserens Nye Klæder.

5 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments