Hold ud: Lyset kommer om en uge

Mørkets slutspurt er nu gået ind i sin sidste fase. Den 21. december er årets mørkeste dag. Derefter vender Lyset tilbage. Ganske langsomt, men helt sikkert.

Mange astrologer og yogier mener sågar, at netop den 21. december i år markerer starten på 1000 år, hvor Lyset får magten over Mørket i mennesker. Det skal jeg ikke gøre mig klog på, men det er min intuitive fornemmelse, at der er en stor åndelig vækkelse lige rundt om hjørnet – i kølvandet på coronaen, inspireret af coronaen, så tak for den.

Det gode ved mørke er, at når det har stået på længe nok, så begynder folk at længes efter lys. Selv den mindste lille sprække i mørket, kan lukke Lyset ind og åbne til en ny dimension af bevidsthed, fællesskab og sundhed.

Glæd dig til den nye tid. Nu skal vi bare lige have overstået den sidste uge med Mørkets sidste krampetrækninger, før Lyset får styrke til at trænge igennem Mørket og oplyse menneskers sind til sandhed, frihed og åndelig forbundethed.

For at markere den nye tid har jeg bestilt et nyt skilt, hvor der i stedet for MUNDBIND ER FASCISME står GRATIS KRAM. Mundbind er stadigvæk fascisme, men kram er vejen til det bevidsthedsmæssige Lys, der kan give indsigt i ondskabets forklædning som godhed, som netop er, hvad det bedrageriske, globale coronaprojekt går ud på.

Lyset vækker dit indre barns klare sind, der tydeligt kan se, at kejseren jo ikke har noget tøj på, selvom alle andre tror, at de ser smukke klæder på hans nøgne krop. Prøv selv at læse H. C. Andersens berømte eventyr. Det er et meget præcist billede af, hvad der foregår nu med coronafascismen.

Den nye tid bliver en dejlig tid, hvor kærligheden vil sprede sig på Jorden. Vi vil for alvor indse tomheden i det materielle og søge mod spirituelle værdier. Vi vil selvfølgelig også indse, at sundhed kun kan være sundhed, når det er baseret på frihed – og når det fører til mere og ikke mindre frihed. Vi vil helt naturligt nægte at gå med til coronafascisternes meningsløse forbud, påbud, krav og tvang.

Vi vil se, at ægte frihed er åndelig frihed, og uanset hvad Mørket måtte gøre imod vores fysiske kroppe, så er Ånden ukrænkelig. De kan ikke slå os ihjel. Der er ikke noget at være bange for, når Lyset er tændt. Vi kan tilmed glæde os over Mørket, da det jo er nødvendigt for, at vi kan opdage Lyset.

Mørket vil aldrig gå væk. Det vil altid prøve. Og prøve. Og prøve. Men når flere og flere mennesker finder deres indre lyskontakt, så vil Mørkets absurditeter stå solende klart, og det eneste, vi bliver efterladt med er en befriende latter og et stort gruppekram med andre lysende sjæle.

Glæd dig!

Og glædelig jul!

4.8 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments