Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Anmeldelse af corona som terrorangreb

Til Politiets Efterretningstjeneste Jeg ønsker at anmelde corona som et terrorangreb på friheden for private borgere og virksomheder i Danmark. Terrorangrebet startede i Wuhan i Kina i slutningen af 2019, og det er stadigvæk i gang, ikke kun i Danmark men over hele verden. Denne anmeldelse drejer sig dog kun om forhold vedrørende Danmark. #1 […]

Til Politiets Efterretningstjeneste Jeg ønsker at anmelde corona som et terrorangreb på friheden for private borgere og virksomheder i Danmark. Terrorangrebet startede i Wuhan i Kina i slutningen af 2019, og det er stadigvæk i gang, ikke kun i Danmark men over hele verden. Denne anmeldelse drejer sig dog kun om forhold vedrørende Danmark. #1 […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x