Corona har reduceret dødeligheden til under 200 pr. dag

Indtil videre har der i år ikke været nogen dage i Danmark med flere end 200 dødsfald. Det er usædvanligt få.

De gemmer de statistikker grundigt, som kan bruges til at validere det herskende narrativ om corona. Men jeg har her trukket data for antal døde pr. dag i Danmark fra 2007 og frem til i dag fra Danmarks Statistik.

Kurvediagrammet viser tiden ud af X-aksen og antal døde pr. dag ud af Y-aksen fra den 1. januar 2007 frem til den nyeste opgørelse. Det fremgår, at der ingen dage i 2020 har været mere end 200 døde på en dag, hvilket der har været på flere tidspunkter i de foregående år.

Jeg har også beregnet det samlede antal døde i januar-november og sammenlignet i år med nogle af de foregående år:

  • 2020: 49.364
  • 2019: 49.198
  • 2018: 50.545
  • 2007: 50.516

Når det er svært at få øje på den farlige corona-pandemi i den virkelige verden i Danmark, dvs. udenfor det medie-formidlede indtryk, så kan det skyldes, at det samlede antal døde simpelthen ikke er steget. Det kan kun forklares rent statistisk ved, at der samtidig har været en tilsvarende nedgang i andre dødsårsager end CoVid-19.

Det bliver interessant at se, præcis hvilke forflytninger der er sket i klassificering af dødsårsager fra f.eks. de foregående to år og så til 2020. Den statistik er ikke offentligt tilgængelig endnu, men den er nødvendig for at vurdere, hvorvidt vi har en reel pandemi af en ny sygdom (CoVid-19) med en ny årsag (SARS-CoV-2), eller vi har en falsk pandemi som følge af en ny test og diagnose, der “stjæler” sygdom og død fra andre årsager i statistikken.

For hver gang en bakteriel lungebetændelse i år er blevet kategoriseret som CoVid-19, så må der nødvendigvis være et mindre tilfælde af bakteriel lungebetændelse i statistikken. På den måde er der grænser for, hvor meget de kan snyde med tallene trods alt, når vi får data for de hårde endepunkter som reel sygdom og død. Det samme gør sig gældende med andre markører som hospitalsindlæggelser m.v., hvor vi indtil videre kun har fået information om indlæggelser på grund af CoVid-19 og ikke indlæggelser på grund af alle mulige andre årsager, hvorfor det også der er umuligt at vurdere, hvorvidt det simpelthen er en andel af de sædvanlige patienter, der som følge af den nye coronatest og frygtpropagandaen i år er blevet kategoriseret som CoVid-19 i stedet for det, de måske reelt fejler, eller som de i hvert fald ville være kategoriseret som sidste år, før hele verden gik i panik.

5 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments