Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Velkommen til CoVid-20: Flere restriktioner på vej

Det ser ud til, at CoVid-20 helt som forventet af mange politiske iagttagere nu er blevet sparket i gang – allerede fra første dag af 2021. Under propaganda-overskriften Forskere advarer om ny mutation herhjemme: Skrækscenariet er en pandemi ude af kontrol kunne DR i går advare os om, at flere restriktioner kan blive nødvendige, hvis […]

Det ser ud til, at CoVid-20 helt som forventet af mange politiske iagttagere nu er blevet sparket i gang – allerede fra første dag af 2021. Under propaganda-overskriften Forskere advarer om ny mutation herhjemme: Skrækscenariet er en pandemi ude af kontrol kunne DR i går advare os om, at flere restriktioner kan blive nødvendige, hvis […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x