Velkommen til CoVid-20: Flere restriktioner på vej

Det ser ud til, at CoVid-20 helt som forventet af mange politiske iagttagere nu er blevet sparket i gang – allerede fra første dag af 2021.

Under propaganda-overskriften Forskere advarer om ny mutation herhjemme: Skrækscenariet er en pandemi ude af kontrol kunne DR i går advare os om, at flere restriktioner kan blive nødvendige, hvis den nye virustype skal holdes under kontrol. Advarslen kommer fra pandemiforsker Lone Simonsen, efter hun havde deltaget i et ekspertmøde arrangeret af Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut. Den nye panik skyldes, at 2,3 % af dem, der i sidste uge blev testet positive for corona, har den nye variant af det nye coronavirus. Den nye variant (N501Y) er angiveligt opstået i England i september eller december 2020, hvorfor jeg har valgt betegnelsen CoVid-20. Den nye variant er angiveligt mere smitsom, men det er ikke påvist, at den er mere sygdomsfremkaldende.

DR, der kan opfattes som regeringens førende propagandamedie, konkretiserer advarslerne om, at Danmark i den kommende tid også kan blive ramt af disse yderligere restriktioner:

 • Forsamlingsforbud på færre end 10 personer
 • Generelt udgangsforbud
 • Påbud om brug af mundbind generelt i det offentlige rum, altså også udendørs over alt
 • Lukning af daginstitutioner
 • Luk for take away

Samtidig vil der blive skuet gevaldigt op for smitteopsporingen, dvs. overvågningen af danskernes adfærd og kontakter ned til det mindste mikroniveau – mens vi venter på chippen.

I gamle dage ville man mene, at ekstraordinære frihedsbegrænsninger kræver ekstraordinære beviser. Sådan er det ikke med coronaen og dens nye variant. Den er skyldig, uden at nogen får lov til at prøve at bevise det modsatte. Og da coronaen er usynlig, så er det synlige borgere og virksomheder, der tager straffen på vegne af den usynlige forbryder.

DR har i en anden propaganda-artikel været ude og sige, at den nye coronavariant skal ses som en ny sygdom. Og Statens Serum Institut råber som forventet op om nye restriktioner. DR angiver en ny rapport fra Statens Serum Institut som kilde til “den meget smitsomme coronamutation fra England”. Rapporten er udgivet 1. januar 2021. Citat fra SSI-rapporten:

“Undersøgelser tyder ikke på, at den er mere/mindre
sygdomsfremkaldende eller alvorlig.”

Argumenterne for yderligere restriktioner er altså de samme, som da CoVid-19 startede: Smittens udbredelseshastighed skal kontrolleres for at undgå overbelastning af sundhedssektoren.

Modargumenterne for nødvendigheden af dette er også de samme:

 1. Det er ikke dokumenteret, at der findes en ny sygdom eller en ny årsag til sygdom, der retfærdiggør så voldsomme frihedsberøvelser
 2. Kroppen har et immunforsvar, der er designet til at håndtere nye virusser, mens mennesket fortsætter med at være et socialt væsen
 3. Immunforsvaret har brug for optimal tilførsel af næringsstoffer for optimal funktion
 4. Man kan ikke stille CoVid-diagnosen ud fra en PCR-test
 5. PCR-testen producerer falsk positive resultater
 6. Mundbind virker ikke
 7. Der er gode holdepunkter for, at coronaen bliver brugt som politisk løftestang for at indføre et teknokratisk, totalitært, fascistisk, kommunistisk, globalt samfundssystem, hvor penge som vi kender det nu er væk og erstattet af et digitalt socialt kontrolsystem, som allerede er udbredt i Kina – og det vil de mørke magthavere have succes med, indtil folket rejser sig i protest og insisterer på ægte frihed i stedet for falsk tryghed

5 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
søndag, 17 januar 2021, 11:50 11:50

får er nogen som følger nogen blindt ?? du taler også propaganda når du taler om kommunismen – vi er opvokset i en kultur under kapitalismen og derfor tror mange får at det er columbusægget og vi er stop foderet med skræmme kampanile med de slemme kommunister. En af vores store fejl er at grave grøfter – “hvis du ikke er med os er du imod os”. Problemstillingen skal findes et helt andet sted ! i mennesket selv ! Dunedin Undersøgelsen som er den støreste undersøgelse der er lavet om mennesket og andre teorier bygger på er over 40 år… Read more »