Velkommen til CoVid-20: Flere restriktioner på vej

Det ser ud til, at CoVid-20 helt som forventet af mange politiske iagttagere nu er blevet sparket i gang – allerede fra første dag af 2021. Under propaganda-overskriften Forskere advarer om ny mutation herhjemme: Skrækscenariet er en pandemi ude af kontrol kunne DR i går advare os om, at flere restriktioner kan blive nødvendige, hvis … Læs videre Velkommen til CoVid-20: Flere restriktioner på vej
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 17 januar 2021, 11:50 11:50

får er nogen som følger nogen blindt ?? du taler også propaganda når du taler om kommunismen – vi er opvokset i en kultur under kapitalismen og derfor tror mange får at det er columbusægget og vi er stop foderet med skræmme kampanile med de slemme kommunister. En af vores store fejl er at grave grøfter – “hvis du ikke er med os er du imod os”. Problemstillingen skal findes et helt andet sted ! i mennesket selv ! Dunedin Undersøgelsen som er den støreste undersøgelse der er lavet om mennesket og andre teorier bygger på er over 40 år… Read more »