Corona: Danmark bliver delt i tre

Jeg forventer, at Danmark i løbet af 2021 vil blive endnu mere delt i tre grupper på grund af coronaen.

Gruppe 1: De troende

Den første gruppe er dem, der tror på den herskende historie om coronaen, som vi hører den fra regeringen, DR, osv. De tror, at den herskende historie er 100 % sand, og at alle restriktioner m.v. kun gennemføres nødtvunget og af hensyn til folkesundheden.

De troende kan i skrivende stund identificeres ved, at de altid bruger mundbind, hvor det er påbudt, og de ser frygtfyldt og vredt på enhver, der trækker vejret frit. Hvis man giver en person i gruppe 1 valget mellem frihed og tryghed, så vil personen altid vælge tryghed.

Gruppe 1 er lige nu langt den største gruppe i Danmark. Et kvalificeret gæt er, at de udgør 64 % af befolkningen.

Gruppe 2: De tvivlende

Gruppe 2 er dem, der tvivler på det herskende narrativ om corona. Det er dem, der har svært ved at forstå, at man skal bruge mundbind, når forskning har vist, at det ikke virker. Det er også dem, der mener, at restriktionerne overfor folkefriheden og private virksomheder er helt ude af proportioner.

De tvivlende kan identificeres ved, at de bruger mundbind, når de skal, men de gør det med en følelse af, at det er tåbeligt. De gør det alligevel, fordi de ikke orker konfrontationer. De lidt mere modige i gruppe 2 finder på undskyldninger som astma eller klistrer et badge på tøjet, hvor der står, at de er fritaget af helbredsmæssige grunde. Hvis man giver en person i gruppe 2 valget mellem frihed og tryghed, så vil personen være i tvivl.

Et kvalificeret gæt på størrelsen af gruppe 2 er 35 %.

Gruppe 3: De frie

Gruppe 3 er dem, der altid vælger frihed frem for tryghed. Det er også dem, der har gennemskuet bedraget, propagandaen og politikken i coronasagen. Det mener de i hvert fald selv, selvom der internt i gruppen 3 kan være uenigheder om detaljerne i den anden historie om corona.

Gruppe 3 kan identificeres ved, at de aldrig bruger mundbind, og de lader være med at lyve om årsagen. De siger måske, at de er allergiske overfor fascisme, og brug af mundbind udløser et psykosomatisk angstanfald med vejrtrækningsproblemer og kvælningsfornemmelser til følge. Og det er den pureste sandhed for dem, selvom de bliver hånet for at sige det, som det er. De går heller ikke at vejen for at opfordre andre til at hoppe med på frihedsvognen og bekæmpe de nyfascistiske tyranner.

Et kvalificeret gæt på størrelsen af gruppe 3 er højst 1 % af alle voksne i Danmark, selvom Facebook via ekkokammer-algoritmer gør meget for at skabe illusionen i gruppe 3 om, at de er langt flere, end de i virkeligheden er.

4.8 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments