Det falske oprør i USA tjener kun de skruppelløse magthavere

Det, vi ser udfolde sig i USA nu, er formentlig et falsk oprør af falske Trump-støtter, der tjener en helt anden politisk dagsorden.

Verdenspressen – bl.a. CNN – har massivt rapporteret om det, der ligner et voldeligt oprør fra Trump-supportere i Washington, USA, de seneste dage. Både en politimand og en kvindelig oprører er blevet dræbt under optøjerne.

Men ingen journalister fra de almindelige medier graver dybere i deres analyser af de aktuelle begivenheder i kølvandet på det amerikanske præsidentvalg, hvor Trump nu skal forlade pladsen til fordel for Biden.

Trump-supporterne mener, at der har været massiv valgsvindel, og det mener de, at de kan bevise. Hvis det er sandt, så vil det naturligvis afstedkomme en massiv vrede, som kan forklare de voldelige optøjer.

Det kan dog også være, at både valgsvindlen og optøjerne – og Trump helt fra starten af hans første valgkampagne – har været iscenesat af dem, der kontrollerer både Trump og Biden. Hvis man vil være sikker på at bevare magten i et land med to politiske partier, så skal man bare kontrollere de to partiers præsidentkandidater. Det har den dybe stat formået at gøre med succes, lige siden de med præsident John F. Kennedy lærte, hvor galt det kan gå, hvis USA’s præsident opdager, hvad der foregår bag kulisserne og ønsker at arbejde for folket i stedet for den rige elite, der kontrollerer den dybe stat. Det er noget bøvl at skulle slå præsidenter ihjel og give andre skylden for det.

Mange af mine politiske venner mener fuldt og fast, at Trump er en helt og redningsmand, der arbejder i det skjulte for folket. Jeg mener, at de er blevet forført af avanceret propaganda og den smarte QAnon-operation. Målet har været at passivisere folket ved at give dem falske håb om, at lige som lidt bliver sumpen drænet. Men når det altid er ‘lige om lidt’, så bliver det til ALDRIG, hvilket efterhånden burde stå klart for enhver, der vil se på Trumps faktuelle politik, herunder i forhold til Syrien, Iran og Israel.

Det vi ser i USA nu er efter min mening distraktion og afløb fra det oprør, der burde finde sted i stedet for, nemlig oprøret mod corona-fascismen. Nu bliver Trump-oprørerne så iscenesat som en flok voldelige tosser iført mærkelige udklædninger, som tror på mærkelige konspirationsteorier om valgfusk og Trump som den kejtede helt med det orange hår.

Spørgsmålet er også, hvor mange af ‘oprørerne’, der er sande Trump-støtter, og hvor mange der ligesom Black Lives Matter-demonstranterne bliver hjulpet på vej af massive pengedonationer fra det samme system, herunder fra den den socialt forstyrrende rigmand George Soros, som de tror, at de kritiserer med deres demonstrationer.

De skruppelløse magthavere og konspiratører har en interesse i flere voldelige optøjer, også i Danmark, da det giver dem en undskyldning for at bruge politi- og militærmagt mod befolkningen og grundlag for at fængsle demonstranterne. ‘Orden gennem kaos’ er desuden en klassisk strategi, og ved at finansiere “oprørerne” kan man kontrollere dem og udfaldet af konflikten. Alene den massive presseomtale også i danske medier tyder på, at det er et falsk og ikke et sandt oprør.

I Danmark har vi Men In Black-demonstrationerne, hvor en ny løber af stablen i aften kl. 18:30 fra Rådhuspladsen i København. Ud fra mine kilder vurderer jeg, at de ikke er kontrolleret, men da de indeholder elementer fra bandemiljøerne og fodboldfans med voldelige tendenser, så kan det meget let ende i noget, der kan give frihedsbevægelsen dårlig presseomtale. Selvom Men In Black ikke er direkte kontrolleret og finansieret, så er de formentlig infiltreret af politiagenter, der har fået til opgave at opildne til vold og hærværk.

Jeg er dog stadigvæk enig med John Lennon i, at humor og ikke-vold er vejen frem for frihedskæmpere, bl.a. fordi systemet ikke har midler til at slå ned på det. Og det er i sandhed en spirituel øvelse at bevare sin sindsro i en tid, hvor det danske folk bliver udsat for så massive overgreb fra en regering og et folketing, der er blevet besat af ikke-danske interesser via WHO, Kina, World Economic Forum, centralbankerne, m.fl.

4 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments