Mere dokumentation for politiets aggressive fremfærd mod demonstranter

Jeg har modtaget en video fra et øjenvidne til demonstrationen i København lørdag aften.

Øjenvidnet beskriver videoen således:

– Jeg har ret god footage af fra forreste geled af, hvordan det startede på Strøget i København.

Han beskriver videre han opfattelse af forløbet med politiet:

– Min fortolkning er, at politiet provokerende forhindrede en lovlig og fredelig forsamling ved at afspærre Strøget. To demonstranter blev så provokerede af politiets adfærd, at de kastede fakler ind i afspærringen. Herefter gik det helt grassat.

Øjenvidnet er ikke tvivl om, hvem der har ansvaret:

– Jeg lægger ansvaret på politiet og er fuld af sympati for demonstranterne, som sådan set blot er retfærdigt vrede unge mennesker, der vil frihed og selvejerskab.

Jeg er endvidere blevet informeret om, at facebookgruppen ‘Vi Er Folket – Vi Har Fået Nok!‘ er oprettet for at samle dokumentation for, hvad der skete ved de voldsomme demonstrationer.

Københavns Politi påstår, at ingen demonstranter har fået så mange tæsk, at de er blevet kørt på hospitalet. Men de medgiver, at der har været en episode i Aalborg, som politiet deroppe “selv må stå på mål for”, som pressekontakten hos Københavns Politi formulerede det overfor mig.

Overfor Ekstra Bladet forsvarer politiet i Aalborg sig med, at de blev overfaldet af en psykisk syg mand med superkræfter, som så gjorde, at de var nødt til at tæske ham halvt ihjel med knipler. Han blev tæsket så voldsomt, at de måtte genoplive ham med hjertemassage m.v. bagefter.

Et centralt spørgsmål må være: Hvem er det egentlig, der overfalder hvem?

Topbilledet i denne artikel er fra denne video, hvor politiet også begynder at slå ud mod pressefotografer, der er nødt til at råbe “PRESSE, PRESSE” for at undgå knippelsuppe.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
mandag, 11 januar 2021, 10:33 10:33

“Politiet” er “dronningens” håndlangere, intet andet, og i og med at dronningen via Grundlovsbrud har afsat sig selv, så findes der dermed heller ikke noget “politi”.

clwnthr.
clwnthr.
mandag, 11 januar 2021, 10:34 10:34
Reply to  clwnthr.

§ 3. Den udøvende magt er hos kongen.