Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Klassiker Offentlig

Kære politi. Tag dit hjerte med på arbejde

Jeg vil gerne opfordre landets politibetjente og soldater til at tænke sig grundigt om, inden de går i krig mod den danske befolkning.

Jeg har i dag modtaget flere beskeder om, at politiet i både København og Aalborg i går aftes og nat har begået overgreb på demonstranter og andre borgere. Jeg vil have rygterne bekræftet, før jeg melder noget ud. Flere videoer fra gårsdagens demonstrationer bekræfter dog, at politiet er gået voldeligt til værks.

Det og andre erfaringer får mig til at tænke, at det vist er på tide med en opfordring til de enkelte medlemmer af Dansk Politi om at reflektere lidt over etikken i de opgaver, der bliver sat til. Jeg ved godt, at den almindelige politibetjent blot gør et stykke arbejde, men hvis ledelsen beordrer politiet i noget, der ligner krig mod den almindelige befolkning, så bør det få alarmklokkerne til at ringe hos den enkelte betjent, tænker jeg.

Så kære betjent, stil dig selv disse spørgsmål:

  • Valgte jeg at blive politibetjent for at bekæmpe kriminalitet eller for at bekæmpe befolkningen?
  • Vil jeg med den nye epidemilov være med at sætte fredelige borgere i fængsel, alene fordi de nægter at følge regeringens coronapolitik?
  • Vil jeg arbejde for frihed eller fascisme?

Hvis du ikke vil være med at bekæmpe folkefriheden i den tiltagende coronafascistiske politipolitik, så er det nu, du skal sige fra og gå sammen med kolleger, der også siger fra. Det kan du gøre mere eller mindre synligt. En mulighed kan være, at I danner et internt netværk af politibetjente, der ikke vil sættes ind mod fredelige borgere, så når coronapropagandaen kulminerer i borgerkrig, så nægter I at spille med, og måske vil I ligefrem være parate til at gå over og kæmpe på folkets side mod den fascistiske magt, der har besat regeringen og politiet.

På samme måde vil jeg opfordre hver enkelt soldat om at gøre sig de samme overvejelser. Det, vi ser nu, er kun starten på de voldelige konfrontationer. Den nye epidemilov lægger op til vold mod folket, og det er vi mange, der ikke vil finde os i, uanset hvor fredelig og ikke-voldelige vi i øvrigt måtte være. Når Styrelsen for Patientsikkerhed står derude og banker på med politiet som backup for at tvinge kanylerne i vores arme, eller for at isolere os på ubestemt tid i hvad der reelt er fængsler, med som vil få et andet propagandanavn, så er vores grænse nået, og det kommer simpelthen til at handle om nødværge for at beskytte vores kropslige integritet.

Det er derfor vigtigt, at vi – det frihedselskende folk – har en stor andel af det bevæbnede politi og det bevæbnede militær på vores side, så der kommer en magtbalance i samfundet, der sikrer, at folket ikke bliver udsat for overgreb af det sundhedsfascistiske diktatur i den kommende tid.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 10 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading