Jobbet du aldrig har drømt om: Jeg søger 4 offentlige kærester

Jeg søger hermed 4 offentlige kærester. Ansøgning kan sendes til mail@perbraendgaard.dk. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdspladsen vil være på Østerbro i København, ligesom der vil være mulighed for både deltids- og hjemmearbejde.

I henhold til den nye coronabekendtgørelse om max. 4 offentlige kærester, så søger jeg hermed om 4 kærlige, modige kvinder, der vil være mine kærester på samme tid og sted i både det private og det offentlige rum. [En ‘kvinde’ er her defineret som et voksent menneske, dvs. mindst 18 år og gerne en del ældre, som er født med to X-kromosomer, som bl.a. kommer til udtryk ved medfødt vagina i stedet for medfødt penis.]

Åndelig vågenhed og frihedspolitisk engagement er en fordel. Det samme er god energi og ophøjet lækkerhed. Kompetencer indenfor madlavning, massage, seksualitet, intellektualitet, spiritualitet og kommunikation er ligeledes et plus. Humoristisk sans vil også være en fordel.

En stilling som kæreste vil omfatte en del liggende arbejde. Den liggende del af stillingen vil dog fortrinsvist foregå i det private og ikke i det offentlige rum – i hvert fald ikke før til sommer. Stillingen omfatter ikke besøg i swingerklub, selvom dette anbefales af coronamyndighederne.

Hvis du har en fortid som zionistisk honningfælde, så vil du ikke blive taget i betragtning – hverken som offentlig eller hemmelig kæreste. Du vil før evt. intimt samarbejde indledes blive interviewet om din holdning til Israel og Jesus, samt hvorvidt du er i stand til at mærke og kommunikere dine seksuelle lyster og grænser.

Det er ikke et krav, at du selv er polyamorøs. Du skal dog være polytolerant. Du skal være i stand til at omgås andre kvinder uden jalousi, sladder og knivstikkeri. Biseksualitet kan være en fordel, men det er ikke et krav. Du skal blot kunne tale og især kunne være stille sammen med de andre kvinder.

De præcise vilkår aftales individuelt, herunder den enkelte kærestes mulighed for at have andre offentlige eller hemmelige kærester eller lignende ved siden af. Det meste af kærestearbejdet vil foregå på Østerbro i København, og der vil være mulighed for overnatning, ligesom køkkenet vil være til fri afbenyttelse. Der er ligeledes mulighed for tøjvask, men hjernevask fra dum-TV indgår ikke i aftalen.

Ansøgningen bedes fremsendt skriftligt til mail@perbraendgaard.dk. Vedlæg gerne fotos, kropsmål samt estimeret intelligenskvotient.

Ansøgningsfrist: 1. februar 2021. Kærestestart: 1. marts 2021. Samtaler forventes gennemført i februar.

5 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
mandag, 18 januar 2021, 14:57 14:57

Mener du ikke 5, Per, så I tilsammen kan overskride de maks. 5 personer ? 😉