Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Politiet brækkede fingeren på en pressefotograf i går

En fredelig pressefotograf livestreamede sin reportage fra Men In Black-demonstrationen i går. Her ser man, hvordan politiet uprovokeret angriber den fredelige pressefotograf og brækker en finger på ham. Det er en kritisk skade i et erhverv, hvor man bruger hænderne. Du kan selv se videoen på Facebook her. Hvis videoen bliver slettet, så har jeg […]

En fredelig pressefotograf livestreamede sin reportage fra Men In Black-demonstrationen i går. Her ser man, hvordan politiet uprovokeret angriber den fredelige pressefotograf og brækker en finger på ham. Det er en kritisk skade i et erhverv, hvor man bruger hænderne. Du kan selv se videoen på Facebook her. Hvis videoen bliver slettet, så har jeg […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x