Kategorier
Gratis analyse Propagandabloggen Public

Jeg forstår dig godt, hvis du tror på coronahistorien

Du har sikkert lært i skolen og af dine forældre, at du kan stole på nyhederne i pressen. Måske ikke så meget Ekstra Bladet og B.T., men så i hvert fald den seriøse presse som DR, Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske Tidende. Når de så alle fortæller omtrent den samme historie om corona, så er det klart, at du, ligesom de fleste andre i Danmark, vælger at tro på den.

Når nogen siger, at det ikke er sandheden om corona, i hvert fald ikke hele sandheden, der kommer selv fra den mest seriøse del af de danske nyhedsmedier, så betyder det dog ikke nødvendigvis, at de mener, at journalisterne lyver. Det kan jo være, at journalisterne selv tror, at den historie, de formidler videre om coronaen, er den sande.

Jeg forstår også godt, hvis du som journalist tror på den historie om coronaen, som du selv og de fleste andre medier i både Danmark og udlandet har formidlet i over et år nu. Det er jo troværdige kilder med de højeste myndigheder, højeste ministre og fagfolk med imponerende titler. Det omfatter f.eks. både Sundhedsstyrelsen, WHO og danske professorer med speciale i virus.

Jeg forstår godt, hvis du som virusprofessor synes, at det er fedt, at dine holdninger pludselig har fået så stor politisk magt, og at det boomer med penge til din forskning. Det ville jo være dumt at gå den modsatte vej og dermed miste penge og magt.

Jeg forstår også godt, hvis du som chef for Sundhedsstyrelsen lytter til chefen for WHO, der jo på en måde er din storebror, der måske tilmed har stillet dig en magtfuld og lukrativ international stilling i udsigt.

Jeg forstår også godt, at chefen for WHO gør, hvad organisationens store sponsorer ønsker. Der er jo penge i det, og det kan måske ligefrem være, at de har beviser for noget kriminelt i din fortid, som de truer med at afsløre. Hvem ved?

Jeg forstår også godt, at Bill Gates, Kina, World Economic Forum, centralbankerne, m.fl. ønsker at formidle dén historie via WHO om corona, da den tjener deres agenda om den store nulstilling og den fjerde industrielle revolution – og flere andre for folket meget dystre dagsordener.

Jeg forstår faktisk ganske udmærket, at du ikke opsøger kritisk, faktuel information, da det kan skabe nogle meget ubehagelige sindstilstande. Det er naturligt, at man tilstræber at optimere behag og reducere lidelse.

Du er et menneske, der, ligesom jeg, er bange. Meget bange. Så hvad siger du til, at vi mødes i dét – i et nyt fællesskab om frygt og hvor vi så kan dele, hvad vi er bange for, hvorfor vi er det, og hvordan vi kan komme ud af frygten – sammen?

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x