Der er plads til alle fredelige udtryk i frihedskampen!

Jeg foreslår flere folkefester og gadefester med lys og glæde, der kan få mørket til at lette og hjertet til at spjætte.

Når jeg giver udtryk for, at jeg ikke længere ønsker at deltage i nogle af Men In Black-demonstrationerne, så er det ikke fordi, at jeg er modstander af Men In Black. Absolut ikke. Det betyder blot, at jeg prioriterer min personlige sikkerhed og energi.

Jeg synes, at arrangørerne af Men In Black har gjort et formidabelt arbejde – også med at få styr på de voldelige elementer.

Hver fugl må synge med sit næb. Nogen er til Men In Black. Andre er til noget andet, og atter andre er til det hele. Sådan er vi heldigvis så forskellige, og jeg vil ikke gøre mig til dommer over, hvad der er rigtigt og forkert for alle frihedskæmpere. Det vigtigste må være, at hver enkelt gør noget! Og de fleste danskere gør desværre slet intet, og dét er det helt store problem lige nu.

Jeg synes især, at Men In Black-festen på Rådhuspladsen for nogle uger siden var en fantastisk god oplevelse. Jeg så gerne mange flere af den slags folkefester, hvor vi viser, hvordan livet også kan leves, og at vi er mange, der ikke er bange for coronaen.

Især nu hvor foråret pibler frem, så er der mange, der længes efter musik, dans og liv, og det er så desværre nødt til at foregå som anmeldte demonstrationer i denne coronafascistiske lockdown-tid.

Jeg synes, at alle her i København, der har overskuddet til det, skulle tage og lave lokale gadefester med lækker dansemusik, hvor vi kan mødes og med vores levende eksempler være tiltrækkende lys i det mørke, der har besat de fleste danskeres sind. Hvis Men In Black arrangerer så tillad mig at foreslå, at det sker i samarbejde med Women In White, f.eks. ved at kvinder opfordres til at møde op i hvidt. Det er bare en idé, så det maskuline mørke krydres med det feminine lyse. Det er jo alligevel det der foregår til arrangementerne efter min erfaring.

Man kunne også lave People In Light-demonstrationer med fokus på musik, dans og kram. Det ville jeg føle ville være meget meningsfyldt at deltage i. Især hvis det foregår i et befolket område, hvor forbipasserende kan opfordres til at gå med ind i Lyset, så det ikke bliver en isoleret fest. Vi kan evt. starte festen med en meditation i stilhed, inden vi skruer op for de fede hits fra vores unge dage, fra før verden gik af lave.

What is love?
Oh baby, don’t hurt me
Don’t hurt me
No more
Yeah
No, I don’t know why you’re not fair
I give you my love, but you don’t care
So what is right and what is wrong?
Gimme a sign
What is love?
Oh baby, don’t hurt me
Don’t hurt me
No more

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
mandag, 1 marts 2021, 18:00 18:00

Kære Per. Jeg er helt med dig, vi må demonstrere med lyset fra væres hjerter – Romerlys, kanonslag og fyrværkeri er ikke vejen frem for mig (al godt til Men In Black, men det ER tid til ny-tænkning) “So What it right? and What it wrong”? Tak for dine mange gode ideer. Og din humor! Peace, Love & Harmonie <3

mifrank
mandag, 1 marts 2021, 23:56 23:56

Kære Per. Du har et blindt link på siden hvor du linker til priser på medlem af partiet slfp