Coronastatus + whistleblowere efterlyses

Jeg vil her i punktform prøve at gøre status over min vurdering af coronaudviklingen indtil nu, og hvad vi kan forvente i fremtiden.

  1. Der findes et nyt coronavirus, der muterer. Dette er der imidlertid ikke noget nyt eller nødvendigvis farligt ved. Det er bare sådan, virus opfører sig, og altid har opført sig.
  2. Der findes en ny sygdom, som man kan kalde covid-19, der skyldes et nyt coronavirus. På samme måde har der gennem historien været andre nye former for forkølelse, influenza og virusinfektioner. Det nye er, at det er et kamerahold, der følger det nye coronavirus rundt, så dets naturlige adfærd bliver gjort til breaking news.
  3. Der findes en ny test, som man påstår tester for covid-19. Det gør den imidlertid ikke, da testen ikke er valideret i forhold til isolerede virusprøver, og da man ikke kan stille en sygdomsdiagnose alene på en biokemisk test.
  4. Den nye test, der påstår at teste for covid-19, men som ikke gør det, tester nogle gange positiv, og det vides ikke, hvad årsagen er til det positive testsvar. Forekomsten af positiv testresultat kan endvidere justeres ved at ændre på den biokemiske behandling af vatpinden uden at ændre på prøvematerialet.
  5. Vi får ikke oplyst, hvor mange af de smittede, der har sygdomssymptomer, hvilke symptomer de har, og hvor alvorlige de er. Covid-19-sygdomsdiagnosen er reduceret til en upålidelig biokemisk test, der ikke kan bruges til at stille sygdomsdiagnoser.
  6. Det er uklart, hvor mange af sygdomssymptomerne hos personer, der har covid-19 med symptomer, der reelt skyldes det nye coronavirus eller andre årsager som f.eks. influenza, da man ikke tester for andre årsager.
  7. Informationen om corona har karakter af propaganda for at øge og fastholde frygt. Informationen har ikke karakter af sundhedsoplysning, bl.a. fordi sundhed bliver fuldstændigt ignoreret. Der er f.eks. slet ingen information fra offentlig side om betydningen af ernæring for et velfungerende immunforsvar.
  8. Frygten for corona bliver misbrugt til gradvist at indføre en totalitær fascistisk stat, hvor private borgere og virksomheder bliver frarøvet deres frihed og finanser.
  9. Det er uklart, hvem i systemet der selv er ofre for frygten og den deraf følgende lammelse af evnen til at tænke klart, og hvem i systemet der ved, at corona er et bedrag, og som frivilligt eller under pres samarbejder med den globale besættelsesmagt.

Vejen frem er fortsat fredelig oplysning til alle borgere i Danmark om sandheden om corona.

Vejen frem omfatter også, at mistanker om landsforræderisk kriminalitet udført af nøglepersoner i systemet skal efterforskes. Hvis du befinder dig i systemet og har information, som du ønsker skal ud, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kan garantere dig fuld anonymitet, hvis du vil være whistleblower via PerBraendgaard.dk.

Hvis du arbejder i politiet, forsvaret eller en efterretningstjeneste og ønsker at gøre det rigtige for Danmark, så vil jeg også meget gerne høre fra dig.

Det, der sker nu, og som vi kan forvente vil ske i den kommende tid, er, at bivirkninger ved vacciner mod covid-19 vil blive registreret som covid-19. Whistleblowere fra det danske sygdomsvæsen er også meget velkommen til at stå frem, også anonymt, da jeg ved, at det er med jobbet og karrieren på højkant, at man taler kritisk om den alt for herskende fortælling om corona.

Du kan kontakte mig via sikker e-mail: perbraendgaard@protonmail.com.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments